Meme cennetine hoş geldin Sjsjsiki tane meme için astılar beni ahaha
Meme cennetine hoş geldin Sjsjsiki tane meme için astılar beni ahaha
O konuyu açsana burda Sjsjsjiki tane meme için astılar beni ahaha
iki makara yapıyorduk maksat gırgır yoksa meme istesek sürüsüyle mevcut :dMeme cennetine hoş geldin Sjsjs
Hoş geldiniz.
hoş buldum , teşekkürlerHoş geldiniz.
Ya boşver onu da şarkıyı söyleyen kimdi çağırsana buraya :)iki makara yapıyorduk maksat gırgır yoksa meme istesek sürüsüyle mevcut :d
tanımıyorum ki youtubedan buldum amatör adsgsgYa boşver onu da şarkıyı söyleyen kimdi çağırsana buraya :)
Daha yapilacak cok isler var, ama bittiğinde daha stabil olacak hersey@HolySpectre bu sunucu değiştirme olayından sonra bi dikiş tutturamadık![]()
o zaman benim siyah olma işini de halladersin ( taciz devam ediyor ) cnzbcbzbdDaha yapilacak cok isler var, ama bittiğinde daha stabil olacak hersey
Gri at ben açtırırım bir şeyler uydururuzBugün hava griilk fırsatta @nunu nun kapısını çalacağım.
Senin bu umursamaz tınlamaz hallerine düşüyorum adeta biliyorum bunu da umursamayacaksın ama olsun 😜Az önce bana vicdansız denildi. Bu ülkede bir kadına vicdansız denildi artık uyanmayacak misiniz?
ben uyandım şahsenAz önce bana vicdansız denildi. Bu ülkede bir kadına vicdansız denildi artık uyanmayacak misiniz?
totolarına soksunlar forumu :d bize forum mu yokhg bro benide konudan yasaklamıslar özel mesajlada uyarmıslar hala gülüyorum nası kafalar bunlar yav asdafasd @Canis Major
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.