bi tık daha iyiyim sordugun için teşekkür ederim.Nasıl oldun daha iyimisin ?
Tekrar geçmiş olsun kardeşim, tez zamanda tamamen iyileşirsin inşallahbi tık daha iyiyim sordugun için teşekkür ederim.
sen nasılsın
Resimdeki sen misin? 🤪🤪Dimii , tsk ederimm @Sysansi sagolsun🤩
İyiyim bende teşk ederim. Tabiki soracağım arkadaşlığını önemsiyorum ve seni.bi tık daha iyiyim sordugun için teşekkür ederim.
sen nasılsın
cansın iyi ki varsın. hep iyi olİyiyim bende teşk ederim. Tabiki soracağım arkadaşlığını önemsiyorum ve seni.
Resimdeki sen misin? 🤪🤪
Ama ben çeni çok özlüyorum nerdesinEy Saddam efendi ey.
Sağ olun efenim, tedavisi mümkün mü?))Geçmiş olsun amansız birhastalığa yakalanmışsın
Bize doğru uç çay içeriz
![]()
Çalışmalarımız tüm hızıyla(TÜRK TELEKOM) devam ediyor efenim. Size en kısa sürede bilgi vereceğizSağ olun efenim, tedavisi mümkün mü?))
Her zaman umut vardır. Yıllar önce imkansız gibi gözüken şeyler, şimdi ulaşılması çok basit mesela. Sadece zamanı değildir belkimm@HolySpectre amansız hastalık diyor ben tedavisi mümkün mü diyorum. Umut böyle bir şey işte.))
Yine çok haklı bir yorum :) latife bir yana hayat her şeye rağmen yaşamaya deger,o nedenle umut hep var olsun.Her zaman umut vardır. Yıllar önce imkansız gibi gözüken şeyler, şimdi ulaşılması çok basit mesela. Sadece zamanı değildir belkimm
Dua et diz kapağının fotosunu istemesin .)Bu gece dans edeyim de tuvalet sırasında @Klaus a foto atayım. Beklerken beni beğenmişti.
Bence ilk fotomda görmüştür.Dua et diz kapağının fotosunu istemesin .)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.