@HolySpectre beni çok beğendi bugün. Gidip havalara uçayım.
Geçmiş olsun amansız birhastalığa yakalanmışsınBağımlı!
1000 mesaj? Etkileyici!
Diye bildirim geldi.. bağımlı olmuşum![]()
@HolySpectre beni çok beğendi bugün. Gidip havalara uçayım.
Tam olarak neye :dHoly valla ayıp ettin![]()
Sen gel deniz, dalga, martılar daha çekici.Geçmiş olsun amansız birhastalığa yakalanmışsın
Bize doğru uç çay içeriz
![]()
Ama benim böyleSen gel deniz, dalga, martılar daha çekici.
Sırtını dayadığın sandalyeyi yokuş aşağı sal. O yolunu bulur.Ama benim böylesenin gibi kanatlarım yok 🥺![]()
Bana çok güvenli gelmedi ama sen öyle diyorsanSırtını dayadığın sandalyeyi yokuş aşağı sal. O yolunu bulur.
Tamam akşamı bulur gelmen. Ateş yakarız bizde. Hiç olmazsa forumca yaz gecesi yapmış oluruz.Bana çok güvenli gelmedi ama sen öyle diyorsan
![]()
Gitarımı da alayım o zamanTamam akşamı bulur gelmen. Ateş yakarız bizde. Hiç olmazsa forumca yaz gecesi yapmış oluruz.
O saçlarla gel lütfen.Gitarımı da alayım o zaman
![]()
Sufle vakti mi 😋Kendimi ödüllendireyim :d
Cx.. : )Sufle vakti mi 😋
Hııı gizemli şeyler demek 🤪Cx.. : )
Afiyet olsun 😋Kahve ve çikolata ödülüm :)
çok şükür kolay bişiyimiz yokZencefil limon iç kanks
Geçmiş olsun
Geçen sene ben de istanbul dönüşü haziranın ortasında bi hafta yatak döşek yatmıştım.. zor zamanlardı..
Nasıl oldun daha iyimisin ?çok şükür kolay bişiyimiz yok
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.