Bende fotolara bakmadan yazdım da konunun içinde de vardı demiştim. Yaz geliyor hiç hoş karşılamıyorum onların gelişlerini.Sevgili @Lotus , böcek başlığını cesaret edip açamıyorum.) Kesin karşıma çıkar hamam böceği, o nedenle buradan yazdım.
Bende fotolara bakmadan yazdım da konunun içinde de vardı demiştim. Yaz geliyor hiç hoş karşılamıyorum onların gelişlerini.Sevgili @Lotus , böcek başlığını cesaret edip açamıyorum.) Kesin karşıma çıkar hamam böceği, o nedenle buradan yazdım.
Benim kabusum onlar. Görünce deliriyorum. İlacı var senede 2 kez eve yapıyoruz gelirken yolda mevta oluyorlar .) O halini görmek bile korkutucu.Bende fotolara bakmadan yazdım da konunun içinde de vardı demiştim. Yaz geliyor hiç hoş karşılamıyorum onların gelişlerini.
Dram yaGeceleri ise bir türlü uyumak istemiyorum, peki bu ne iṣ??
Fırsat bulursam uyumaktanKan değerlerine baktır..
40 yıl uyumuş kadar oldum şuan 😁@Civciv, uykunu acacak bir foto atıyorum sana..wp bak .)
Biliyordum .)40 yıl uyumuş kadar oldum şuan 😁
Ben dedemlere gel git sık rastlıyorum. Köy yeri olunca. KurtulamıyorumBenim kabusum onlar. Görünce deliriyorum. İlacı var senede 2 kez eve yapıyoruz gelirken yolda mevta oluyorlar .) O halini görmek bile korkutucu.
Ben dedemlere gel git sık rastlıyorum. Köy yeri olunca. Kurtulamıyorum
Hayatta tek iyimser olmadığım varlıklar.
Birşeyler yapıyor dedem de eski yapılar arasına özel güçleri varmış gibi fırlayıp sürpriz yapabiliyorlarÇok iyi anlıyorum seni.. ilaç yapmayı dene.
Ce eee yapıyorlar, hemen kötü düşünmemek lazım.Birşeyler yapıyor dedem de eski yapılar arasına özel güçleri varmış gibi fırlayıp sürpriz yapabiliyorlar![]()
En kısa zamanda hayırlısıyla iyileşirsin inşallah...ufaktan hastaneye gitme vakti geldi sanırım
Seni sıkacam üstlerine görünce.Ce eee yapıyorlar, hemen kötü düşünmemek lazım.
İyi olur ya hasret gideririm panpalarla 😁Seni sıkacam üstlerine görünce.
Geçmiş olsun.ufaktan hastaneye gitme vakti geldi sanırım
Haber ver geçmiş olsun <3ufaktan hastaneye gitme vakti geldi sanırım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.