Günaydın demeye geldim ama günaydın ve iyi geceler başlığını aramaya üşendim. Burada söyleyeyim, günaydın 🤗
Teşekkürler, öyle yaparım bundan sonra 😅Ekli dosyayı görüntüle 6774
En çok mesajlar kismindan günaydin ve iyi geceler de ye ulaşabilirsin @AsteriX 🤗
Teşekkürler, öyle yaparım bundan sonra 😅
Senin bana onu kinayeli yapacağını düşünmediğim için gerçekten gülücük olarak algıladım 😁🙂 ifadesini yaptim, ne hissetin 😂😂😂
Ekli dosyayı görüntüle 6774
En çok mesajlar kismindan günaydin ve iyi geceler de ye ulaşabilirsin @AsteriX 🤗
SSCHGOTTEN ÇİKO YOK MU YA SÖYLE KAHVENİN YANINA...
Gelirken gerçeğini getirin mod hanım... Hizmet ya, hizmet....![]()
Bu varmış, olurmu?
Tam cepte taşınıp hatuna uzatmalık...Ekli dosyayı görüntüle 6775
Bu olur mu? Aödjskmfösjfk
Hxjsjskd bence çok tatlı.Tam cepte taşınıp hatuna uzatmalık...
Yer misin diyerekten hdjdhxb
Gelirken gerçeğini getirin mod hanım... Hizmet ya, hizmet....
Nickime baktıktan sonra tekrar düşünsünler civciv hanım bdjdHxjsjskd bence çok tatlı.
Fesat anlayanlar olacaaaaak
İçinden konuşanlar olacaaaaak
Ahlak nerede diye sorgulayanlar olacaaaaak
Jxksjdks
Ben de seni bekliyorum oysa ki scgurbetthenHiç sevmem beklentileri , hıh
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.