Ben baya profilimde sergi yapıyorum. Arada sayfamda da kısa süreli.Cix sonra olay yok kendini sergiliyor (: havalara baka gidiyor (: esmerim tamam (: sen nasılsın
Ay ışığında korkması gereken sizlersiniz Sjssjsj(: güneş iyidir ay ışığında kokarsin sen (:
Hee önce bir iki olurdu sonra annem yuvalarını ellememeye başlayınca boy boy doğup büyüdüler. Bir ara gübre bidonu vardı onun içinde yılan baktı 🤣🤣🤣 zararsız bir yılan türüydü kayboldu gitti sonraoha jsjakhdkshd ulan nasıl bir belgesel içindesinnnn
kız tipine bakayım dedim kaşınmaya başladım devenin xjdnjddjHee önce bir iki olurdu sonra annem yuvalarını ellememeye başlayınca boy boy doğup büyüdüler. Bir ara gübre bidonu vardı onun içinde yılan baktı 🤣🤣🤣 zararsız bir yılan türüydü kayboldu gitti sonra
Huylandığım böcekler başka benim ya 🥲
Sevgili @Raison Detre , Yeni nickin hayırlı olsun. Değişim sebebin içimi paraladı. Umarım kötü şeyler yaşamamışsındır.
Pek havaliymis isim hayırlı olsun. Pembe cikletli beyefendiiş artık “iyi cilve yapar” mevzusuna kayıyordu holyy 🤣🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.