hava bok gibi , midem allak bullak , her zaman derim abartmamak lazım
Senin isine yaramaz sen yeme 😁Ananas yeme, ananas yeme.
Yavrum sen yiyeceksin sana etki etmez diğer ırk varya hani erkek ırkı o yiyince oluyor olan sen sağdan devam et SjsjsjAnanas yeme, ananas yeme.
Dogu sivesi ile okudum 😁Yavrum sen yiyeceksin sana etki etmez diğer ırk varya hani erkek ırkı o yiyince oluyor olan sen sağdan devam et Sjsjsj
Su içiyordum hain espri yapacağın zaman haber ver ölmeyim SjsjsjsDogu sivesi ile okudum 😁
Sağı bulamıyorum heryerde ananas görür oldum. Konuyu açana çiçek göndereceğim.Yavrum sen yiyeceksin sana etki etmez diğer ırk varya hani erkek ırkı o yiyince oluyor olan sen sağdan devam et Sjsjsj
ananas çiceği chdhf xhdhdSağı bulamıyorum heryerde ananas görür oldum. Konuyu açana çiçek göndereceğim.
@Lafebesi sevgiler gönderiyorum heybene.ananas çiceği chdhf xhdhd
(: Hadi canım sende ülkede o kadar Suriyeli varken ben esmer değilim@suC bey de esmerin vücut bulmuş hali Sjsjsjs
(: Benim esmer olmadığım gibi degil mi suC lar karışmasınHer esmer Suriyeli gibi mi oluyor............
Dün resimde saç kaş esmer duruyordu bugün kumral mı oldun hocam?(: Benim esmer olmadığım gibi degil mi suC lar karışmasın![]()
Allah Allah esmer oldugumun farkında. Değildim (: kumral diyorlarda aynaya bakınca kesin cevabımı veririm (::Dün resimde saç kaş esmer duruyordu bugün kumral mı oldun hocam?
Olabilir (: varmı tanıdıkBilir kişiye danış hocam senin kafa çok karışık....
konu aç oraya at oylayalım esmer mi kumral mı varmısın yokmusun ?Olabilir (: varmı tanıdık
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.