Önceki ismin neydi ki?hayırrrr efendimmm bu kez o tongaya gelmem geçen defaaa makaradan tamam falan dedim cart diye lafebesi yaptılar , bu kadar değişim bana fazla fjdjfufjd
Önceki ismin neydi ki?hayırrrr efendimmm bu kez o tongaya gelmem geçen defaaa makaradan tamam falan dedim cart diye lafebesi yaptılar , bu kadar değişim bana fazla fjdjfufjd
Tamam o zaman nick değiştirme kısmına ben yazarım sen yorulma 🤣🤣🤣🤣
valla benim suçum yok forumda genel bi aşk sarhosluğu var jcjdjxhdb ben yan masayaaa bir şişe blush göndermedim jfjdjfjfGünah keçisi 🤣🤣🤣🤣
@Lafebesi
uchiha ,agaa beee nereden nereyeee fjfjfjf xhdhdÖnceki ismin neydi ki?
Nur Topu gibi pdldpkfpekuchiha ,agaa beee nereden nereyeee fjfjfjf xhdhd
heaa gecen de söylemiştin fjdjjdd yok benim klan farkli gjdjf xhsbdbsNur Topu gibi pdldpkfpek
Uchiha rrdoğan gördüm lolde kankin mi 🤣
4 sessiz harf yan yana gelince insan rondom sanıyor.
Bir başkasının ismini kullanmak enteresan...
Ben haliyle tanımıyorum.
Bir başkasının ismini nick olarak kullanmak neden olabilir.Bizim dilimiz icin pek garip olsa da,farkli bir dil ve kulturlerde kabul edilmis bir isim ve harf dizilisi.
Ben kisa bir anekdot edinmeniz icin,bir baglanti paylasayim.
https://www.google.com/search?q=frithjof+schuon&client=ms-android-samsung-rev2&source=android-browser&sxsrf=APwXEdc2YGGE2U71V4gZ30KlyannFdokdw:1682498739494&ei=s-RIZNDbHfSWxc8Ppvyw6AE&oq=frithjof+schuon&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyBAgjECcyBAgjECcyBAgjECcyBQguEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyCAgAEIAEEMsBMggIABCABBDLAToICAAQgAQQsAM6CAgAEKIEELADOgsIABCJBRCiBBCwAzoFCCEQoAFKBAhBGAFQjA9Y-iJg40doAXAAeACAAdADiAH2FZIBCTAuMy4wLjMuM5gBAKABAcgBBMABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-serp#bsht=CgVic2hocBIECAMwAg
@Lotus ucuncu defa da kondom diye,okuduysaniz sorun var demektir. : )
Bir başkasının ismini nick olarak kullanmak neden olabilir.
Soruma cevap olmadı.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Başkasının ismi değil.Kendi ismim ile de kaydolmus olsam,size gore daha once baska birisinin ismi olmayacakmiydi?Adim Ibrahim,bu isim ile kaydolmus olsam bana,"Ibrahim Peygamberin ismi ile neden kaydolmussunuz"diyecekmiydiniz?
Bu mantiga gore siz de bir baskasinin ismini kullaniyorsunuz.Bu da enteresan bir durum.Oyle degil mi?
Olabilir size sacma gelen sey baska birisine mantikli gelebilir,nitekim baska birisinin ismini mahlas olarak kullanmam,ve akabinde sizin buna anlam verememeniz de bana sacma geliyor.Başkasının ismi değil.
Benim ismim benim lakabım hatıraları var.
Bu düşünceniz benim için aşırı saçma..
Düşünce tarzınız beni ciddi rahatsız etti.
Bana nickin neden nunu dediklerinde açıklarım.Olabilir size sacma gelen sey baska birisine mantikli gelebilir,nitekim baska birisinin ismini mahlas olarak kullanmam,ve akabinde sizin buna anlam verememeniz de bana sacma geliyor.
Bana nickin neden nunu dediklerinde açıklarım.
Siz ise asla açıklamayıp karşınızdakinin nickine yorum yapmaya başladınız.
Buda enteresan..
Kibir ?
Bende öyle çok severim kahve her türlüsünü severim. 🥰Kahve içeceğim anlardan haz alıyorum yani @nunu :))
Ben hep ediyom yolla gelsin 🤣🤣🤣Bi' kargocu ile kavga etmediğim kalmıştı.
@Lafebesi bence yeni nickin evlere şenlik, ben çok sevdim.uchiha ,agaa beee nereden nereyeee fjfjfjf xhdhd
@Frithjof o dünün kazasıydı. Bugün algılar açık.Bizim dilimiz icin pek garip olsa da,farkli bir dil ve kulturlerde kabul edilmis bir isim ve harf dizilisi.
Ben kisa bir anekdot edinmeniz icin,bir baglanti paylasayim.
https://www.google.com/search?q=frithjof+schuon&client=ms-android-samsung-rev2&source=android-browser&sxsrf=APwXEdc2YGGE2U71V4gZ30KlyannFdokdw:1682498739494&ei=s-RIZNDbHfSWxc8Ppvyw6AE&oq=frithjof+schuon&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyBAgjECcyBAgjECcyBAgjECcyBQguEIAEMgUIABCABDIFCAAQgAQyCAgAEIAEEMsBMggIABCABBDLAToICAAQgAQQsAM6CAgAEKIEELADOgsIABCJBRCiBBCwAzoFCCEQoAFKBAhBGAFQjA9Y-iJg40doAXAAeACAAdADiAH2FZIBCTAuMy4wLjMuM5gBAKABAcgBBMABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-serp#bsht=CgVic2hocBIECAMwAg
@Lotus ucuncu defa da kondom diye,okuduysaniz sorun var demektir. : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.