Meyve yeeee yoğurt ye kraker yeBu saatte yemek yesem çok mu kötü olur ya?
Bebeğimsu, bunların hiç biri yok evde djdjdjdMeyve yeeee yoğurt ye kraker ye
Daha fazla açlık bedenini sarmadan ye
Yemek postunda bişeyler paylaşmıştın onları yapta gelmeye bahanemiz olsunŞimdi diyecek hep ben mi geleceğim, çok haklı djdjjdjd
Uluorta söyleyip rezil edenlerdenim.Neden olabilirim. Sende benim gibi yediğini inkar edenlerdenmisin
![]()
Tam olarak neyi rezil ediyorsunuzUluorta söyleyip rezil edenlerdenim.
Her şeyi de gör fndjdjjYemek postunda bişeyler paylaşmıştın onları yapta gelmeye bahanemiz olsun
![]()
Allah göz vermiş napalım klajsdHer şeyi de gör fndjdjj
Afiyet olsun, Hani bizee![]()
Gecenin 6. kahvesi… Artık insan değil kafein deposuyum!
Uyukladığımda kafama bir tokat patlatacaksan gece boyu sana dilediğin kadar kahve yapabilirim. Uyuklamamam yeterli sadece mcbxbcbAfiyet olsun, Hani bizee
Oo sabaha kadar kahve içeceğiz o zaman. Sevdim ben bu işii asdsadUyukladığımda kafama bir tokat patlatacaksan gece boyu sana dilediğin kadar kahve yapabilirim. Uyuklamamam yeterli sadece mcbxbcb
Hiç de yok kıyamam demiyo.. İnsanlar çok vicdansız.. Devir çok kötü..Oo sabaha kadar kahve içeceğiz o zaman. Sevdim ben bu işii asdsad
4 sessiz harf yan yana gelince insan rondom sanıyor.Bütün yargılar bir sanı üzerine başlar,sonra asıl şeklini alır.Nickim önemli bir islam düşünürünün ismi. : )
İkidir kondom diye okuyorum. Ne alaka diye düşünüp duruyorum 😅4 sessiz harf yan yana gelince insan rondom sanıyor.
Bir başkasının ismini kullanmak enteresan...
Ben haliyle tanımıyorum.
Hiç yemedim denemek istedim çok övüyorlar.. ama gözümün önüne gelen bir şey var midem hopluyor hoppiidiii yapıyor fena..Ben de kokoreç gömmüş olabilirim.
Laaa @Lafebesi ne içirdin foruma herkesin kafası güzel gibiİkidir kondom diye okuyorum. Ne alaka diye düşünüp duruyorum 😅
hayırrrr efendimmm bu kez o tongaya gelmem geçen defaaa makaradan tamam falan dedim cart diye lafebesi yaptılar , bu kadar değişim bana fazla fjdjfufjdLaaa @Lafebesi ne içirdin foruma herkesin kafası güzel gibi
Hayır şuan deprem olsa senden bilecem senin nick değişsinler 🤣🤣🤣
Gelmedi aklıma herşey için suçlanan kişiye denen bişiii
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.