Ben tereyağını en son üstüne bırakıyom tereyağının yanmış kokusunu sevmiyom sıvı yağ ile şehriyeleri kavuruyom.ss aldım ilk deneyişimde bunu yapacam bebeğim
oy uzun uzun yazan ellerini seveyim
nunukkkom 💞💞
Selamlar..İyi forumlar.Teşekkür ederim hoş buldum.Ben bir konu açmayı düşünüyordum lakin,siz benden daha evvel davrandınız.
Selamlar..İyi forumlar.
Nicki rastgele tuşlara basıp mı ayarladınız..
Valla rondom sandımTanrı gibi ben de işimi raslantıya bırakmam. : )
Hoş buldum.Teşekkür ederim.@Frithjof , hoş geldiniz :) umarım keyif alırsınız.
Valla rondom sandım
aslaaaaa doymuyorumm üzülüyorsan yemek söyle yada yap yiyelim kuru kuruya üzülme cjdjfjd o değil de yalandan entry okumasm görmüycem vjdjf insan bi etket yapar bisey yapar gjdjfjCanım kankamın karnı doyar bu ayÜzülüyorum haline kuru ekmek yiyor
![]()
Oysa ne güzel huzur dolu bir fotoğraf, ben olsam hiç sıkılmazdımProfil fotomdan sıkıldım
Yoo neden olasın ben yiyorum mesela şuvannnBu saatte yemek yesem çok mu kötü olur ya?
Bağa da gönder...Yoo neden olasın ben yiyorum mesela şuvannn
Senin gelmen daha kolay olur gibii ammaBağa da gönder...
Ben sana mı geleyim? Bu saatte bir kadını sokaklara mı salacaksın?? Bence sen gel jdjdjdSenin gelmen daha kolay olur gibii amma
Neden olabilirim. Sende benim gibi yediğini inkar edenlerdensinBen de kokoreç gömmüş olabilirim.
Yemeği hazırla geliyorum jkasdhBen sana mı geleyim? Bu saatte bir kadını sokaklara mı salacaksın?? Bence sen gel jdjdjd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.