sigaran önünde ama çakmağın yok.... allahım bu kadar beni inciten çok az şey var
Benim ppyi gösterArtık Mia küçük kardeşine saldırmıyor, yanına kadar gelip koklayıp ufak ufak patiliyor.
Tıslama da bitti, 3 günde güzel sonuçlar elde ettik bence, çok memnunum bundan.
Yavrularım benim.
![]()
Lapa iyidir. Lapa sevenleri eziklemeyin...şu pirinç pilavının lapa olmaması için adına şiirler mi yazmalıyım öf be
Mia kaçar da erkek olan 1 aylık olmasına rağmen çok korkusuz ve cesur hjdsfjksdfBenim ppyi göster
KapısirizMia kaçar da erkek olan 1 aylık olmasına rağmen çok korkusuz ve cesur hjdsfjksdf
Yok, kıyamam ben onlara..Kapısiriz
Thats ana yüreği, oynayacaktik yaaaa kudurtur geri verirdimY
Yok, kıyamam ben onlara..
Bir bardak pirinceşu pirinç pilavının lapa olmaması için adına şiirler mi yazmalıyım öf be
ben pirinç pilavından vazgeçtim ben yaBir bardak pirince
1,5 bardak su ekle altı kısık olsun ağir ağir pişsin hemen açma
Yarım saat ya da 20 dk içinde aç demlenmesi gerek çiçeğim afiyet olsun
Yapabilirsin vazgeçme... Sadece dene herkes yapıyor sen mi yapmayacaksınben pirinç pilavından vazgeçtim ben ya
zaten bulgur daha lezzetli
Keşke olsa..Karnım çok aç ve bir sürü yiyecekte var ama tek başıma yiyesim gelmiyor, sizde de var mı bu durum?
seni cok seviorum 💓💕💖💞Yapabilirsin vazgeçme... Sadece dene herkes yapıyor sen mi yapmayacaksın
Yarınyarıya bulgur pirinç ile pilav yapınca çok lezzetli oluyor 😯ben pirinç pilavından vazgeçtim ben ya
zaten bulgur daha lezzetli
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.