ama iyi giriyorsun fnjdjdBen niye habire araya girdim ki? Amaan..
Çok iyi girerim.....ama iyi giriyorsun fnjdjd
yok kız gerçekten tutuldumu ne oldu anlamadımİçindekileri at kurtul hafifler @Xasthur
Muscoflex iç...yok kız gerçekten tutuldumu ne oldu anlamadım
maşallahÇok iyi girerim.....
geçmesse öyle yapıcam , muhtemelen pc başında oturduğum için oluyor.Muscoflex iç...
Ben öyle saglik durumlarinda esneme harekete yapıyorum biraz hafifliyor.yok kız gerçekten tutuldumu ne oldu anlamadım
Boşuna bekleme, zararı olmaz birtanenin, iç iştegeçmesse öyle yapıcam , muhtemelen pc başında oturduğum için oluyor.
ne bilim biri beddua mı etti naptı şslksdfsdfBen öyle saglik durumlarinda esneme harekete yapıyorum biraz hafifliyor.
Imm şey..ne bilim biri beddua mı etti naptı şslksdfsdf
yanımda olsa içerim de almam lazım bu saatte zor. sen de beddua ettiysen halimiz harap asdasdBoşuna bekleme, zararı olmaz birtanenin, iç işte
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.