Daha net nasıl olay anlatılırdı bilmiyorum. İyi Ivan varmış.Ekli dosyayı görüntüle 6451Ekli dosyayı görüntüle 6452Ekli dosyayı görüntüle 6450
selam hanımlar aranıza girdim kara olmasam da kedi olarak heheh
Daha net nasıl olay anlatılırdı bilmiyorum. İyi Ivan varmış.Ekli dosyayı görüntüle 6451Ekli dosyayı görüntüle 6452Ekli dosyayı görüntüle 6450
selam hanımlar aranıza girdim kara olmasam da kedi olarak heheh
24 saat çikolata versen yerim yemek yemesemde olur abur cubur ne varsa yerim..🚬🚬🚬Ben sadece tadelle yiyorum onu da nerdeyse 24 saatte anca bitiriyorum lkjads
Tatlıyı bende sevmem
Ben diyet yaparsam kaybolurum ahahaha yoksa ayipsin kanksss 😁Sen neden yemedin
Yeseydin yahu yoksa sende diyet kankimiz mi oldun 🤣
Efendim formunuzu nasıl koruyorsunuz.. çabuk açıklayın yoksa foruma virüs atarım 🤣Ben diyet yaparsam kaybolurum ahahaha yoksa ayipsin kanksss 😁
Ben kendimi bildim bileli formdayım ya metabolizmam sağlam genetik allah vergisi diyelim 🤣Efendim formunuzu nasıl koruyorsunuz.. çabuk açıklayın yoksa foruma virüs atarım 🤣
İyi geceler. Görüşürüz.Ben artık kaçtım, tekrardan iyi bayramlar.
Kendinize cici bakın ve beni özleyin, by.
Şu hayatta bi sizin bünyeyi kıskanıyorum. Genetikten yana analı babalı şanssızım..su içsem yarıyor.Ben kendimi bildim bileli formdayım ya metabolizmam sağlam genetik allah vergisi diyelim 🤣
Aslında ne bulursam yerim hiç dikkat etmem yani
Kacin adres hanim iyi gecelerBen artık kaçtım, tekrardan iyi bayramlar.
Kendinize cici bakın ve beni özleyin, by.
Mdlfklflsg bu kadar canım sıkkınken beni güldürdün ya@nunu teknik admini bile diyetsel konulara soktun. Hayranım sana.
Mevsimsel hastalıkları hafif atlatıyorum genelde o yüzden sorun yokŞu hayatta bi sizin bünyeyi kıskanıyorum. Genetikten yana analı babalı şanssızım..su içsem yarıyor.
Hastalanırsan benim nazarım deymiştir.
Şimdiden söylüyorum. 🤣
Maşallah diyeyim bari 🚬
Buranın neşesisin mecburi görev başı sana.Mdlfklflsg bu kadar canım sıkkınken beni güldürdün ya
Günün güzel geçsin emi 🤣
Profiline yazamıyorum!!!!!Kacin adres hanim iyi geceler
Adım falcıya çıktı zaten onu da yaparız 🤣Mevsimsel hastalıkları hafif atlatıyorum genelde o yüzden sorun yok
olmadı kurşun falan dökersin artık jlkasd
Böyle düşünmen beni mutlu etti.Buranın neşesisin mecburi görev başı sana.
Onda zor bişey yok ya kurşunu eritiyorlar sağa sola sıçrıyor falan, AaaaaAdım falcıya çıktı zaten onu da yaparız 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.