oyuna kaçıyom iyi geceler
Ya fotoğrafını atsana, çok merak ettim şu an.bazen kediyle oynuyorum kollarında falan tutarak resmen gözlerinden ne yapiyor bu gerizekalı dediğini okuyabiliyorum gjdjgjf kediortaylı mübarek cjdjfjd djdjd
nasil bi can havliyle duzeltme yaptın öyle hala gülüyorum vjdjff xishdjd xushdhdhdhdhsYa fotoğrafını atsana, çok merak ettim şu an.
KEDİNİN
asdgshhsshsshshs
Tirsarak yazıyorum jdjdjdjdjddnasil bi can havliyle duzeltme yaptın öyle hala gülüyorum vjdjff xishdjd xushdhdhdhdhs
Lafebesi de çelimsiz zayıf bişeymiş Sjsjsjs
jdhdshjsjd djdhdhdhdh tamam çirkinleşmiycem gjdjdjd xusjdhdhdhTirsarak yazıyorum jdjdjdjdjdd
Bi' kriz daha kaldiramam djdjd
tamam gorüselim hodri meydan fjdhehhd xushdhdLafebesi de çelimsiz zayıf bişeymiş Sjsjsjs
kedi komando gibidir sen şey yapma o seni bulur gjsjdjf sishfhf cudjtSizinle yazisirken evin içinde kediyi kaybettim, bulamıyorum jdjdjd
Ya sana cevap verirken çekiniyorum, bir şey diyecektim diyemiyorum djddjdhkedi komando gibidir sen şey yapma o seni bulur gjsjdjf sishfhf cudjt
tamam derin bir nefes allll iyice tut ve verirken yazz fhdhfhdhYa sana cevap verirken çekiniyorum, bir şey diyecektim diyemiyorum djddjdh
Biz ana kelimeler belirleyelim seninle konuşurken, tutmak almak vermek çıkmak inmek olmasın lütfen jxjxdjdjdjtamam derin bir nefes allll iyice tut ve verirken yazz fhdhfhdh
Sen varsan bu mümkünnnnyaksamlarrrrrrr pardon iyi geceler tabi bu mümkünse ha ha haaaaa haaaaaaaaaaa
Biz ana kelimeler belirleyelim seninle konuşurken, tutmak almak vermek çıkmak inmek olmasın lütfen jxjxdjdjdj
kontrol ettim de herhangi bir engel yok , atabiliyor olman gerek (atmak yasakli değildi dimi cjdjfjjf djdjdj)@Lafebesi nasıl bir engel var ise profiline mesaj atamıyorum. .s
Şu anlık yasaklı değil gibi djdjdjdkontrol ettim de herhangi bir engel yok , atabiliyor olman gerek (atmak yasakli değildi dimi cjdjfjjf djdjdj)
ben denedim de ben atabiliyorum seninkine ( sınırinda dolaşiyoruz bak fjdjfjd fkdjfjjf)Şu anlık yasaklı değil gibi djdjdjd
Ee ben neden atamıyorum????
Etrafında dolaniyoruz djdjjdben denedim de ben atabiliyorum seninkine ( sınırinda dolaşiyoruz bak fjdjfjd fkdjfjjf)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.