gaziosmanpaşadan maltepeye gitmek... diyeceklerim bu kadar
iftara yetişirsin inşallahgaziosmanpaşadan maltepeye gitmek... diyeceklerim bu kadar
seferi sayılmaz mıyım?iftara yetişirsin inşallah
Şirk koşmak gibi olmasın ama bana kalırsa en az iki gün seferi sayılman lazımseferi sayılmaz mıyım?
😂😂😂😂Şirk koşmak gibi olmasın ama bana kalırsa en az iki gün seferi sayılman lazım
Geçmiş olsun egzoz banyosu falan yapmış gibisindir..😰🥲🥲gaziosmanpaşadan maltepeye gitmek... diyeceklerim bu kadar
senle ben çok mükemmel bir ikili olabilirizGeçmiş olsun egzoz banyosu falan yapmış gibisindir..😰🥲🥲
Akşama ne maske yapıyoruz. Bende yoruldum sabah beri dışardaydım şindik eve girdim.
Açım ben ya 😔
Elbiseler aldım yememem lazım. Yardım et. 🥲
Ben de her gün bu rotayı izliyorum..gaziosmanpaşadan maltepeye gitmek... diyeceklerim bu kadar
tahmini geçirdiğin süre ne acaba ehdudhjdBen de her gün bu rotayı izliyorum..
Ama aracımın plakası 34 değil 😂
En yoğun trafikte 26dk civarı. Tabi bu süreye yolda uğradığım; market ve ekmek fırını dahil.tahmini geçirdiğin süre ne acaba ehdudhjd
🙄🙄🙄🙄🙄 nasıl mümkün olabilüEn yoğun trafikte 26dk civarı. Tabi bu süreye yolda uğradığım; market ve ekmek fırını dahil.
Aslında yazmıştım mümkün olabilmesinin sebebini ama anlaşılmadı sanırım, tekrar edeyim 🙂 Araç plakası farklı olduğu için!🙄🙄🙄🙄🙄 nasıl mümkün olabilü
😒😒Aslında yazmıştım mümkün olabilmesinin sebebini ama anlaşılmadı sanırım, tekrar edeyim 🙂 Araç plakası farklı olduğu için!
Dur bırak o elindeki kremayı yapma ya nooosenle ben çok mükemmel bir ikili olabiliriz
askim senin burcun neydi xkxnnd
ben akşama fettucini yapacam bol kremalı 💓💓💓💓💓
Sahi neden böyle duruyorsun mesaj sayın az olduğundan sanırımRanklarımızı yarıştıralım isterdim ama görüyorum ki hepinize karşı silahsızım….
siz çok yazıyorsunuz, ben kimseyi tanımadığım için -sen hariç- muhabbet edemiyorum herhaldeSahi neden böyle duruyorsun mesaj sayın az olduğundan sanırım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.