olum bunda ses de varmış nan @pumpkin
düşmeye bahane ararken ben de böyleydim kanks askjdsakdolm etiketlemesene yaa, zaten sese duyarlıyım bi de klaus vakası çıkaracaksın başımıza
ama çekceksen olur bana uyar, ses tonuna düşerim biliyon yapmadığım şey değil fggfhhj
düşmeye bahane ararken ben de böyleydim kanks askjdsakd
sonra ağzımıza sıctılar saksımızı kırdılar. icada karşıyım emmiiii
işte mecbur tarafımızı belli ettik bi şekilde bizdesen istiyosun ki hem ayranımız dökülmesin hem de tatsız olaylar yaşanmasınnn
olabilir mi böle bişe .s.s
i am the danger mode on beybisii ....işte mecbur tarafımızı belli ettik bi şekilde bizde
biz artık ders almayız, ders veririz kanks
içimden geliyor söylüyorum ama yasak koyarsan uyarım seve seve hhhdhdhddBen de sanıyorum ki sadece bana Özel şarkı söylüyor.....
bir serçe'nin seyahatnamesiEe günlüğümün adını ne koyacağım ki ben
Hasar tespit raporu diye düşündüm şuan nasıl.?bir serçe'nin seyahatnamesi
güzelmişHasar tespit raporu diye düşündüm şuan nasıl.?
Pencerede su içen Serçe nasıl ?güzelmiş
kırık daldaki serçe ?
hayatın yarattığı raporu andırıyor bence sen bunu bi düşün
Hoş geldiniz. Teşk ederim bilgi için.Yarış Atı :)
Sebastiana olan AşkımEe günlüğümün adını ne koyacağım ki ben
Peki onun bana olan aşkını napıcaz SjssjsSebastiana olan Aşkım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.