S
Silinen üye 831

içim dışım bir benim Serçe hanım. dışarıdan ne görüyorsanız o:)@macecik bey merhaba majeziğin içeriği nelerden oluşuyor acaba aydınlatırmısınız size zahmet Sjssjs
içim dışım bir benim Serçe hanım. dışarıdan ne görüyorsanız o:)@macecik bey merhaba majeziğin içeriği nelerden oluşuyor acaba aydınlatırmısınız size zahmet Sjssjs
Evet onu farkettim beniçim dışım bir benim Serçe hanım. dışarıdan ne görüyorsanız o:)
Apranax olabilir mi ?hakkımda bazen küçük mavi hap diye bahsedildiğini duyuyorum. yanlış anlaşılma olmasın o ben değilim, o başka bir ilaç.
Serçe hanım öyle bir ilaçtan bahsetmiyorum ben, ağrı kesici değil.Evet onu farkettim ben
Apranax olabilir mi ?
Tamam tamam anladım efendim.. Susalım şuan SjsjssjSerçe hanım öyle bir ilaçtan bahsetmiyorum ben, ağrı kesici değil.
eczanede fısıltılı bir sesle şifreli olarak alınan bir haptan bahsediyorum.
@CipraLex burada olsaydı fiyatına ve ambalajına kadar tüm detaylı bilgileri verirdi sanaTamam tamam anladım efendim.. Susalım şuan Sjsjssj
Hocam her masada varız merak etme Ssjsjsj@CipraLex burada olsaydı fiyatına ve ambalajına kadar tüm detaylı bilgileri verirdi sana
Yazalım mı@Chen tagıma esmer geniş omuz zaafı mı yazsanız acaba ahahah sjsjssj
Yazalım mı
Evin girişi boş zaten takıldığı zımbırtıyı alıp koyarım öyle diye düşündüm sitenin bahçesinde var kilit yerleri aslında ama çocuklar canavar gibi bisikleti sakat bırakırlar gibime geliyor -,-Katlanır bisiklet düşündün mü yer kaplamaz
Çocuklar kesin kurcalar riske girme kfdkmEvin girişi boş zaten takıldığı zımbırtıyı alıp koyarım öyle diye düşündüm sitenin bahçesinde var kilit yerleri aslında ama çocuklar canavar gibi bisikleti sakat bırakırlar gibime geliyor -,-
Bazı kıyafetlerin kalıpları tutmuyor ki 🚬Elbise aldım biri büyük oldu biri dar oldu ??
Tövbeler tövbesi dedirten bir sabah geçiriyorum.
Cheeeennn dertliyim bu sabaaahhhhhBazı kıyafetlerin kalıpları tutmuyor ki 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.