PC oturdum oyun giricem sen napıyorsun.bu sevdalar boşuna ley bu sevdalar boşuna
çok sıkıldım napıosunuz
Çay demledim gel birlikte sıkılalımbu sevdalar boşuna ley bu sevdalar boşuna
çok sıkıldım napıosunuz
Kendi dertlerim boyumu aşip başkalarına verebilecek ufacık bir tesellim bile kalmadiği için perspektifim zayıf 🚬Ya chen kızın derdini göremiyorsun sen![]()
Diziye başla @dinamickaygısız çaktirmiyor ama büyük Bi dizi arşivi olduğunu düşünüyorum bu yazdiğimizi zahmet edip görürse cevap verir kknckdznnckne yaparsam daha az sıkılırım , film , dizi , geyik .. en iyisi uyumak cbshdbdbbd
Sennn bu saatte 😕 günü çabuk bitirmişsin çiçeğim ne çabuk kapaniş yaptin
Bu yorgunluğu biliyorum 🚬Ömm aile akrabalar beni cok yoruyor.. tatil diyoruz ama tatil değil iste![]()
Evet bu doğru yalnız değilsin ben de sadece bana oluyor saniyordum
Birinin gözleri üzerimizdeNerden biliyo? Hic aratmadim, hic bisey yapmadim.. acaba bi yerden bi paylasimda bisey vardida o paylasima 10sn fazla baktigim icinmi mesela? Yada baktığım paylasimlar yüzünden düsüncelerkm şekilleniyor, instada de bununlari takip ediyo ve düsüncelerimin nasil sekillenecegini biliyo.. bence mantıklı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.