Söylicek çok şey yok
Kahvaltiya gelemem benim sana gelmem akşamı bulur diyen dayımın 13:00 ten önce gelip elimi ayağima dolaştırmasına ne diyim ben ya 😕
Seviyorum bu adamı çok hem de çok
Kesin beni tanır kesiiinnDayini çağır diyom buraya jdjdjs caktirmadan üye et, senin olduğunu bilmesin🤣
Kesin beni tanır kesiiinn
Bir bakışımdan bile anlıyor duygularımı ama mükemmel adam
Geçen bir arkadaşimla buluştum (dayıma aşıkmış) Ben hiç anlamadım onca yıl nasıl anlamadiysam sürekli dayımı sorunca dayıma karşima hassasiyetim olduğu için soruyor saniyordum ndjdn
Öylesine bir konuşma arasında evlendiğini söyleyince nfjdjzj üzülmüştü 🚬
Kesin beni tanır kesiiinn
Bir bakışımdan bile anlıyor duygularımı ama mükemmel adam
Arkadaşimla da dayım arasında tahminen 12 yaş filan varJdjdjdjd yaaa benimde arkadasim vardi, dayısına aşıktım 😂😂😂 ama adam benden 10 yas büyük ben 17 o 27 ama nasil ciks 🤣🤣🤣 bende hep soruyordum.. onun evlenecegini duydugumda bende cok üzülmüstüm djsjsjss
Arkadaşimla da dayım arasında tahminen 12 yaş filan var
Hayatındaki herkese böyle bu adam Yengeç burcuŞöyle bi insan olmadi be hayatimda... 🚬🥺
Ayy ne biliyim bilseydim aşik olduğunu dayıma söylerdim uzaklarda arayacağimiza dimi amaDemekki ayni kaderi paylaştigim bir hatun var oralarda ")
Hayatındaki herkese böyle bu adam Yengeç burcu
Aminnn Aminn aminnnAllah yokluğunu göstermesin çiçeğim
Ayy ne biliyim bilseydim aşik olduğunu dayıma söylerdim uzaklarda arayacağimiza dimi ama
Böyle seylerin ayıbı olmasın ya insanlar aşkini söyleyebilsin
halaaaa gelmedi mi aklınaaa , bekliyoruz jcdhhddhaz önce aklıma o kadar komik şeyler geldi ki buraya yazmaya geldim fıtıfıtı
beynim bağlandı sanki sayfayı açınca unuttum ya çok gülmüştüm kendi kendime üf
gidip yoğurda ekmek banıp yiyim hay aklıma ben
noo gelmez o artıkhalaaaa gelmedi mi aklınaaa , bekliyoruz jcdhhddh
furki olayı dimi@Euneirophrenia sana yakıyoruz 🚬
hıhımmfurki olayı dimi
bende şimdi yakmaya gidiyom
şerefsiz furkihıhımm![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.