ama ben harmanı fnzbs ayrıca bende "bu" diye bahsetmen kelebek kalbimin ömründen saatler aldıTanışalım bebek ben kelebek djdjdhs
ama ben harmanı fnzbs ayrıca bende "bu" diye bahsetmen kelebek kalbimin ömründen saatler aldıTanışalım bebek ben kelebek djdjdhs
ama ben harmanı fnzbs ayrıca bende "bu" diye bahsetmen kelebek kalbimin ömründen saatler aldı🥲🥲😭😭😭
agaaaa beeee 🚬🚬 bunu bi büyüğün yanında anlatalim iyisi mi xbcbzbsigaraAhhh bee, yine fazla goygoy'dan kaybettik.. canin sagolsun be delikanli.. 🚬🚬🚬🚬
Harika fikir! Bak buna varim jdkdjdjd 🚬🚬agaaaa beeee 🚬🚬 bunu bi büyüğün yanında anlatalim iyisi mi xbcbzb
Harika fikir! Bak buna varim jdkdjdjd 🚬🚬
![]()
onun için acele etme çiçeğim günün sonunda hepimiz gidicez ama o zaman elektrik kalmıcak zatenYa da mezarlığa mi gitsek orada toprak oluyor 🚬
Yep.@nunu oyun mu oynuon onlaynsın xd
Dün girmedim galiba ben buraya ya. Ya da girmişte olabilirm. Emin değilim açıkcası..@CipraLex uyandın mı acabası ?
instasızlıktan açamadım ama meşhur patlıyor herkes remixisyse değilim dsfgAllah im nolur @rick böyle biri olmasın
Cenazede çok dağıttım bu pideden o yüzden yiyesim gelmez aklıma cenaze geliyor. 🥲Kır pidesi olsa da yesek
oda kötüymüş ya uykunun ortasında uyanmak ben hiç uyumuyorum ama sabah uyuduğumda baya uyuyom 8 saat falan en azgece 2de uyanıp of çok sıkılıyorum diyip daraldım
insan hiç uykusunda sıkılır mı
hoyda
Atarax ne?oda kötüymüş ya uykunun ortasında uyanmak ben hiç uyumuyorum ama sabah uyuduğumda baya uyuyom 8 saat falan en az
atarax aldım bu ara gerçi hiç bişe duymuyorum ondan sanırım
ATARAX, ruhsal sıkıntıyı, huzursuzluk halini ve kaygıyı gideren ilaçtır. Sinir sistemindeki aktiviteyi azaltarak kaygı ve gerginliği rahatlatır. Daha rahat uyumayı sağlar.Atarax ne?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.