Kızgınlık döneminde kediye vermek için multivitaminli sakinleştiriciler var.Hadi yhaaneden, hersey yolunda degilmi?
Gecenin köründe gözünü açtiğinda sana bakarken buluyor musun kediyiKızgınlık döneminde kediye vermek için multivitaminli sakinleştiriciler var.
O zaman kedi kendini daha az yıpratıyor. Gece uyumadan öncede biraz verebiliyorsun 2 3 kere gecenin köründe kafamızın üstünden atlamamış bizi uyandırmamış oluyor.
Tabi işe yararsa 🤣🤣🤣
Gecenin köründe gözünü açtiğinda sana bakarken buluyor musun kediyi
Benim Marmelat yapıyordu onu yaEski kedim yapardı o işi baya korkardım 🤣🤣 ah canım benim
Yok o gündüz rutini gündüz sürekli bana bakıyor uykusunda da ses olunca gözünü azıcık acıp yerimdemiyim diye kontrol ediyor.
Ürkütücü ya 🤣🤣🤣🤣 bende bazen yatağa zıplıyor deprem mi oluyor diyorum 🐾Benim Marmelat yapıyordu onu ya
Bi gece evde kimse yok
Evde kimse olmayınca içimde bir tedirginlik oluyor bazen
Tam uykuya yeni dalmişim
Kedi sen gel karnıma Bi hopla eşek kadar zaten jfjdjd o gece aklımı ordaa birakabilirdim
Her gece durduk yere extrem şeyler yaratıyordu garip garip tavırlar filan yüzümü tokatlamalar ordan oraya üzerimden geçip pervasızca yürümeler uykumun içine edene kadar zorluyor sonunda ben kalkıyorum da o rahatça uyuyordu
Ahahaha🐾🐱 aklını seveyim onun ❤️Benim minnak da ille üstümde yatacak. Geçen gece tam dönerken düştü yere sonra yine geldi çıktı. İlla temas edecek. : ))
Ben kahvaltı yapmayı unuttum 🚬
canım bişe yemek istemiyor. Tövbe est.
Ben kahvaltı yapmayı unuttum 🚬
canım bişe yemek istemiyor. Tövbe est.
Kendimede aldım atarax uyku uyuyamıyorum diye bu depremlerden beri ben mental olarak düzelemedim. :/Bu arada sakinlestirici aldim dedin ya @nunu ,kendine aldin zannettim 🤭 sonradan anladim minnoṣ için olduğunu
Bende unutmam da canım bir şey yemek istemiyor.Hic bir zaman bisey yemeyi unutmadim 🚬 bize de nasip olurmu djdjs
İyi gibi sen nasılsınnasilsiniz gizlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.