İçinden Geçeni Söyle

CipraLex

Gümüş Üye
Bende uyuyamıyorum uyku ilacı mı olsam daha hiç içmedim ama bu gidişle ilaç yazdırıcam
Mavi ışık filtreleri kullan. Hatta onun için gözlükler bile var. Yani telefona pc ekranına falan fazla bakma bakıyosan da mavi ışık filtresi gibi özellikleri varsa aktifleştir. Ayrıca evde ki aydınlatmalar LED ise onları da gözden geçirmekte fayda var. İlaç son çaredir.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@a bunu gördün mü

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Biz aramızda eğleniriz haberin olmaz a

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Mavi ışık filtreleri kullan. Hatta onun için gözlükler bile var. Yani telefona pc ekranına falan fazla bakma bakıyosan da mavi ışık filtresi gibi özellikleri varsa aktifleştir. Ayrıca evde ki aydınlatmalar LED ise onları da gözden geçirmekte fayda var. İlaç son çaredir.
Ben çocukluğumdan beri zor uykuya dalıp ufacık seste uyanıp geri uyuyamıyorum telefon falan bakıyorum pc tabi denenir neden denenmesin.
2 3 saat uyuyamayıp geri kalktığım oluyor. Sabah 6 7 8 de uyuyup şimdi uyandım günüm öldü.
Üzülmediğim zamanlar gene bir derece uyuyorum bu depreme çok üzüldüm. Bu uykumda da kabus gördüm deprem oluyordu evin yıkılacağını anlayıp yatağın yanına attım kendimi kedime yanıma gel diyordum.

CipraLex

Gümüş Üye
Ben çocukluğumdan beri zor uykuya dalıp ufacık seste uyanıp geri uyuyamıyorum telefon falan bakıyorum pc tabi denenir neden denenmesin.
2 3 saat uyuyamayıp geri kalktığım oluyor. Sabah 6 7 8 de uyuyup şimdi uyandım günüm öldü.
Üzülmediğim zamanlar gene bir derece uyuyorum bu depreme çok üzüldüm. Bu uykumda da kabus gördüm deprem oluyordu evin yıkılacağını anlayıp yatağın yanına attım kendimi kedime yanıma gel diyordum.
Stres tabiki etken ama gelişen teknoloji ile led ekranlarda özellikle mavi ışık nedeni ile uykusuzluk genel bir problem haline gelmeye başladı. Artık yeni nesil telefonlara bilgisayarlara falan mavi ışık filtresini eklemeye başladılar zaten ama gerçi o zamanda ekran sarımsı bir hal alıyor ayrı mesele..:D

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Çağırırsınız eğlenceye o zaman. Çağırmazsanız ben sütümü içer uyurum. Severim süt içmeyi zaten.
Burcunuz ne vallaha merak ettim. 🤣
Onuda doğru söylemeyip beni trollersiniz hissine sahibim.

Üst Alt