Bende sorun var o kesin bilgi..Benim 1 kere bile gelmedi sorun sende olmasın 🤣
Bende sorun var o kesin bilgi..Benim 1 kere bile gelmedi sorun sende olmasın 🤣
ya şu başlığı her gördüğümde benim aklıma niye kötü şeyler geliyor? başlığı biraz değiştirsek mi acaba?
Evet güzel bu nickin bende Bonzai olayım diyorum kafa yapıyorum ya o bakımdan sjsjsjHeyttt açın arayı eskiye geri döndüm...![]()
Narkotiğe karşıyız efenim. En azından ağaca dur çektiğimizden beri..Evet güzel bu nickin bende Bonzai olayım diyorum kafa yapıyorum ya o bakımdan sjsjsj
Bende uyuyamıyorum uyku ilacı mı olsam daha hiç içmedim ama bu gidişle ilaç yazdırıcamNarkotiğe karşıyız efenim. En azından ağaca dur çektiğimizden beri..Etmen öyle şeyler.
Mavi ışık filtreleri kullan. Hatta onun için gözlükler bile var. Yani telefona pc ekranına falan fazla bakma bakıyosan da mavi ışık filtresi gibi özellikleri varsa aktifleştir. Ayrıca evde ki aydınlatmalar LED ise onları da gözden geçirmekte fayda var. İlaç son çaredir.Bende uyuyamıyorum uyku ilacı mı olsam daha hiç içmedim ama bu gidişle ilaç yazdırıcam
Bence bide söverek dene. Bakalım görüyomuymuş..@a bunu gördün mü
Göremedimmmm@a bunu gördün mü
Beyin sövüş severim.Bence bide söverek dene. Bakalım görüyomuymuş..![]()
Offff demaaa..Beyin sövüş severim.
Ben çocukluğumdan beri zor uykuya dalıp ufacık seste uyanıp geri uyuyamıyorum telefon falan bakıyorum pc tabi denenir neden denenmesin.Mavi ışık filtreleri kullan. Hatta onun için gözlükler bile var. Yani telefona pc ekranına falan fazla bakma bakıyosan da mavi ışık filtresi gibi özellikleri varsa aktifleştir. Ayrıca evde ki aydınlatmalar LED ise onları da gözden geçirmekte fayda var. İlaç son çaredir.
Çağırırsınız eğlenceye o zaman. Çağırmazsanız ben sütümü içer uyurum. Severim süt içmeyi zaten.Biz aramızda eğleniriz haberin olmaz a
Stres tabiki etken ama gelişen teknoloji ile led ekranlarda özellikle mavi ışık nedeni ile uykusuzluk genel bir problem haline gelmeye başladı. Artık yeni nesil telefonlara bilgisayarlara falan mavi ışık filtresini eklemeye başladılar zaten ama gerçi o zamanda ekran sarımsı bir hal alıyor ayrı mesele..Ben çocukluğumdan beri zor uykuya dalıp ufacık seste uyanıp geri uyuyamıyorum telefon falan bakıyorum pc tabi denenir neden denenmesin.
2 3 saat uyuyamayıp geri kalktığım oluyor. Sabah 6 7 8 de uyuyup şimdi uyandım günüm öldü.
Üzülmediğim zamanlar gene bir derece uyuyorum bu depreme çok üzüldüm. Bu uykumda da kabus gördüm deprem oluyordu evin yıkılacağını anlayıp yatağın yanına attım kendimi kedime yanıma gel diyordum.
Burcunuz ne vallaha merak ettim. 🤣Çağırırsınız eğlenceye o zaman. Çağırmazsanız ben sütümü içer uyurum. Severim süt içmeyi zaten.
Ne zaman yalan söyledim ki? Burcumu çokça kez yazmıştım, Burj Khalifa gibi olmak temennim ama profildeki hayvandır kendisi.Burcunuz ne vallaha merak ettim. 🤣
Onuda doğru söylemeyip beni trollersiniz hissine sahibim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.