salla yaa gereksiz zatenNeyi göremiyoruz neresi engelli ben ne kaçırdım yine farkında olmadan...![]()
Hayatımız sallamakla geçiyor zaten..salla yaa gereksiz zaten![]()
yer sallanmasın da gerisi olur gider hocam........ 🚬Hayatımız sallamakla geçiyor zaten..Bunu da sallayalım bakalım..
![]()
Ohoo yer sallansa istanbul istanbul olmaktan çıkmıştı çoktan. Bir şey olmaz bence..yer sallanmasın da gerisi olur gider hocam........ 🚬
Ticari sırlar nedeniyle mi söyleyemiyorsun. Yoksa ben faydalanıyorum sen faydalanma diye mi..Bana gidip Garnier in c vitaminin serumunu tavsiye eden arkadaş aldığım diğer marka ürünün garniere bin bastığını ve daha az kimyasal içerdiğini söylemek isterdim sana fakat söyleyemem Ssjsjs
Tek değilsin bro...ya şu başlığı her gördüğümde benim aklıma niye kötü şeyler geliyor? başlığı biraz değiştirsek mi acaba?
İhtiyacın varsa atabilirim yengeye al çok hoşuna giderTicari sırlar nedeniyle mi söyleyemiyorsun. Yoksa ben faydalanıyorum sen faydalanma diye mi..![]()
Ben o konulara girmiyorum. Her şeyi kullanamıyor. Alerjik reaksiyon yapıyor. Bugüne kadar aldığım ve beğendirebildiğim tek şeyİhtiyacın varsa atabilirim yengeye al çok hoşuna gider![]()
Peki peki yengemiz hassas belli ki bişey demedik SjssjBen o konulara girmiyorum. Her şeyi kullanamıyor. Alerjik reaksiyon yapıyor. Bugüne kadar aldığım ve beğendirebildiğim tek şey
Chloe Love Story idi. Onun için evlilik yıldönümünü bekliyorum. O zaman alıcam..![]()
2 ay çalişip birakcakKesin işe basladi artık erken uyaniyo
2 ay çalişip birakcak
Pelinsu cilveli biz öyle değilizNe yerdik adamai dünden beri djdjdjdj pelinsuk öyle demezdim askoooo kuskooo bizi sıtarbaksa götür derdik
Benim 1 kere bile gelmedi sorun sende olmasın 🤣ya şu başlığı her gördüğümde benim aklıma niye kötü şeyler geliyor? başlığı biraz değiştirsek mi acaba?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.