Neyi göremiyoruz neresi engelli ben ne kaçırdım yine farkında olmadan...aha anam babam açmışlar içinizde kalmasın diye konu, neden benim konumu işgal ediyorsunuz gereksiz gereksiz .s.s zaten engelli içerik göremiyoz![]()
Neyi göremiyoruz neresi engelli ben ne kaçırdım yine farkında olmadan...aha anam babam açmışlar içinizde kalmasın diye konu, neden benim konumu işgal ediyorsunuz gereksiz gereksiz .s.s zaten engelli içerik göremiyoz![]()
Kedi severik...Kedidir Akif kedi boşver![]()
Gözünün neyi var ki ?valla ben bilmem konuşanlar mı ne o programda kaç tane kadından duydumda merak salıp bakındım...
Ankaradan başlarız koşamaya ama istanbulu bulurmuyuz bilmem. Müjde Ar ın öyle bir filmi vardı sankim koşmalı falan...
Var mısın göz pansumanı yapmaya? (Pansuman saatim geliyor..)
Dün bir batma hissi başladı bir türlü geçmedi. Akşam doktora gittim mikrop kapmış ve kornea zarar görmüş. Doktor batma hissi yapar bu dedi. Bende evet ondan geldim zaten dedim..Gözünün neyi var ki ?
Oyun arası hemşirelikte teklif ettin ya Sjsjsj
Çok geçmiş olsun üzüldüm. Tek göz ile herşey zor olur ki. Umarım bir an önce geçer <3Dün bir batma hissi başladı bir türlü geçmedi. Akşam doktora gittim mikrop kapmış ve kornea zarar görmüş. Doktor batma hissi yapar bu dedi. Bende evet ondan geldim zaten dedim..
İlaç sürdü gözü kapattı bantla. 6 saatte bir bandı açıp ilaç sürüp kapatıyorum. Yarın akşam bandajlı mı bandajsız mı devam edecek belli olacak. Fakat bir şey farkettim tek gözle araba kullanmak çok ama çok zor..![]()
Bu arada fırsGözünün neyi var ki ?
Oyun arası hemşirelikte teklif ettin ya Sjsjsj
Teşekkür ederim. Harbiden zor. Derinlik algısı denen bir şey yok. Kahve içicektim kahveyi fincan yerine masaya boca ettim. Halbuki o an baktığımda bardağa koyuyordum..Çok geçmiş olsun üzüldüm. Tek göz ile herşey zor olur ki. Umarım bir an önce geçer <3
Umarım halisilasyonlara düşmezsin sonunu tahmin edemiyorumBu arada fırs
Teşekkür ederim. Harbiden zor. Derinlik algısı denen bir şey yok. Kahve içicektim kahveyi fincan yerine masaya boca ettim. Halbuki o an baktığımda bardağa koyuyordum..
O değilde otobüste yanlış bir yeri tutmaktan korkuyorum...Gerçi dünden bu yana baya alıştım gelişme var..
![]()
Aklımda bir kaç sahne var ama hiç biri benim için hayırlı bitmiyor o yüzden tövbeler olsun diyelim..Umarım halisilasyonlara düşmezsin sonunu tahmin edemiyorum![]()
Yanlız gezme dayılar artık dayı değil SjsjsjsAklımda bir kaç sahne var ama hiç biri benim için hayırlı bitmiyor o yüzden tövbeler olsun diyelim..![]()
Biliyom biliyom metrobüste dayının biri ayak üstü inerken fıtık muaynesi yaptı. Neye uğradığımı şaşırdım yeminle..Yanlız gezme dayılar artık dayı değil Sjsjsjs
Yengemiz baksın eksik yada deforme olmuş bir yerin varmıBiliyom biliyom metrobüste dayının biri ayak üstü inerken fıtık muaynesi yaptı. Neye uğradığımı şaşırdım yeminle..O zaman dan beri metrobüste bi tedirginim..
![]()
Yengene demedim. Metrobüse bindirmez..Yengemiz baksın eksik yada deforme olmuş bir yerin varmı![]()
Selametle geçmiş olsun dikkat et kendine iyi akşamlar :dYengene demedim. Metrobüse bindirmez..Hayır beni bişi yapıyo sanar. Tövbeler olsun..
Neyse efenim bana müsade sohbete doyum olmaz. Gidem pansumanımı yapam sonrada evimin yolunu tutam yavaştan. Sabaha görüşürüz ölmezde sağ kalırsak..![]()
Neyin var ki Sevgili Biggie ?çok zor durumdayım, iyi değilim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.