olsun deyip geçiyorum yada geçiştiriyorum gerçi daha iyi bir seçenekte yok gibi. olsun 🚬
olsun deyip geçiyorum yada geçiştiriyorum gerçi daha iyi bir seçenekte yok gibi. olsun 🚬
hep doğalgaz faturasının sebep olduğu travmalar djdjYaza daha çok varmı
Onunla ilgili bir sorunum yok. Ruhen yaz seviyorum .)hep doğalgaz faturasının sebep olduğu travmalar djdj
tabii kii yok maksat ruhun ısınsın hddhOnunla ilgili bir sorunum yok. Ruhen yaz seviyorum .)
İlkbahar iyidir. Ne sıcak ne soğuk ayrıca doğa uyanışı ile canlıların uyanışı da başlar..Onunla ilgili bir sorunum yok. Ruhen yaz seviyorum .)
Ben yaz kadınıyım cıvıl cıvıl olur içim yaz gelince ona istinaden Ssjsjsjtabii kii yok maksat ruhun ısınsın hddh
Geçen sene ilkbahar Ankara ya haziranda gelmişti susar mısınİlkbahar iyidir. Ne sıcak ne soğuk ayrıca doğa uyanışı ile canlıların uyanışı da başlar..![]()
kış kapatılsın !!!!!! fjsjsbshsBen yaz kadınıyım cıvıl cıvıl olur içim yaz gelince ona istinaden Ssjsjsj
OHAAAA pardon ama müsadenle bir OHAAAA daha diyeceğim..Geçen sene ilkbahar Ankara ya haziranda gelmişti susar mısın![]()
Açık şekersiz çay verirsen oha dediğini unutabilirim...OHAAAA pardon ama müsadenle bir OHAAAA daha diyeceğim..Hiç gelmeseymiş..
![]()
Çay köpeğin olsun nolcak..Açık şekersiz çay verirsen oha dediğini unutabilirim...
Yanında çikolata topları da olursa memnun olurum Sjsjssj çay şekersiz içilir evet : pÇay köpeğin olsun nolcak..Ayıp sana..
Azının tadını biliyon bu arada. Şeker çay ve kahvenin tadını bozar..
![]()
Yanında yenecek bilimum tatlıya lafım yok ama içinde olmayacak..Yanında çikolata topları da olursa memnun olurum Sjsjssj çay şekersiz içilir evet : p
Fazla haklısın birde frambuazlı tart olursa mutlu olurum hadiYanında yenecek bilimum tatlıya lafım yok ama içinde olmayacak..![]()
Acıkmaya başladım ben...Fazla haklısın birde frambuazlı tart olursa mutlu olurum hadi![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.