Msnde titretme vardı. O geldi aklıma.Klausu bi dürtün hala uyuyordur, johns sabahın köründe uyanmış bile![]()
Msnde titretme vardı. O geldi aklıma.Klausu bi dürtün hala uyuyordur, johns sabahın köründe uyanmış bile![]()
Bütün forumu trolleyen o kişi.Yani gün bitmişti aslında :)
selam söyle dayılaraa fjdjshdİlk defa laf altında kalıyorum meğer ahir ömrümde bunu da görecektim......................... Her lafa başka cevap mantıklı da cevapları var mübareğin Yazıyorum gülüyorum kıhh kıhh etrafımdakiler şaşkın
Sensin o şekerimselam söyle dayılaraa fjdjshd
Nedir bu çok bilinmeyenlilerin yineVe JFK de THY başlıyor yeni gün yeni umut :)
Nedir bu çok bilinmeyenlilerin yine
Açıkça yazmayınca anlamıyorum benAh hayat işte (:
Efendim lütfen boksuz felsefe yapınız 🤣Felsefi yanlarım açığa çıktı
Açıkça yazmayınca anlamıyorum ben
bende kamasutrayı yeniden inceleyecegim eksik birşey kalmasın ((: hazır olduğun da bilgilerimizi bölüşelim (((:Sana laf yetiştirmek uğruna kahvem buz gibi oldu @Lafebesi kahvebin varlığını bile unutturdun Akşam laf altinda kalmadan laf sokma sanatı ders 101 kitabını okuyacağım senin için
şaşkın olan dayıları diyorum gsjfjSensin o şekerim
Esrarengiz takiliyo ...
jfk: John F. Kennedy İnternational AirportAçıkça yazmayınca anlamıyorum ben
jfk: John F. Kennedy İnternational Airport
THY: Turkish Airlines
ve iş dedim sonunda bence açık şuan .d
İş değiştirdin senjfk: John F. Kennedy İnternational Airport
THY: Turkish Airlines
ve iş dedim sonunda bence açık şuan .d
Teşekkürler :)Wooow hayirli olsunn🤩
Hıhım pilot uçurayım .dİş değiştirdin sen
Pilot mu oldun uçur bizi diyelim mi
Yurda dönerken bize ne getireceksin?Teşekkürler :)
Hıhım pilot uçurayım .d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.