S
Silinen üye 831

Serumlu foto= attention neededSeronu anlamamışım ilk kez duyuyorum şimdi anladım valla fakir işi değil bilmem ama serumlu foto atanların amacını hiç anlayamadım altın varaklı da olsa anlayamam 🤣🤣🤣
Serumlu foto= attention neededSeronu anlamamışım ilk kez duyuyorum şimdi anladım valla fakir işi değil bilmem ama serumlu foto atanların amacını hiç anlayamadım altın varaklı da olsa anlayamam 🤣🤣🤣
Sen erken kalkmazdın hayırdır akşam 18 olmadan uyandığını görmek 😳
Yapma böyle güzel çocuklar kaslı kollarıyla dışarda ve avcı kızlar tuzağa çekiyor onları sen yatarkenBazen hic kalkip o günü yaşayasim gelmiyor..
Bütün gün yataktan kalkmasam..
Iṣ olmasa, beklentiler olmasa..
Bombo.. bomboṣ
günoSen erken kalkmazdın hayırdır akşam 18 olmadan uyandığını görmek 😳
Sana da günaydın
Bitti gitti..
Gün gelir bittigine de gittigine de sükür edersin.. umarim o gün cabuk gelir :)
Ne bittiBitti gitti..
Fotoğrafııııııııı ❤️Benim kedi önceki hayatında kumruymuş galiba. Sesleri tıpkısının aynısı.
Arkadaşım açıkça yazar mısın tüm gün merak mi edelim yoksa 🤨Bitti gitti..
Gece yatmadan önce yanlış alarm kurduğum için kendime bağıra bağıra sövesim var 😡😡😡
Derhal evlenip çocuk yapmalısın onlar erkenden kalkıp uyandırıyorGece yatmadan önce yanlış alarm kurduğum için kendime bağıra bağıra sövesim var 😡😡😡
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.