güno kankilerim
Benimki bugün saksıların canına okudu. Hayır dediğim herşeyi daha çok yaptı. 10 günlük veletliğini bir güne sığdırdı.Kedicikler rüyalarıma giriyor. En son biri avizeye çıkıyordu, diğeri de televizyonu deviriyordu. Kabusum olmaz umarım. : ))
Ay bu benim kardeşimin başına geldi. Rosense krem aldık ona içi yarıdan çok boş ürün geldi.Adamlar bildiğin kullanılmış mal göndermiş.
Muhtemelen biri almış, kullanmış, iade etmiş, bunlar da hiç bakmamış.
Pes ya.
Günlük sitem dozumu tamamlıyorum. Biraz da kargocuya çemkirdim mi tamamdır.
Niye ki oyun oynıyorduk. Baya ağaçlık bir yerde 1 saat 15 dakika eşimle yürüyüş yapınca oksijen çarptı 🤣🤣🤣napionuz
özellikle sen @nunu
Bu ağaç çok tarzdı ondan bunu çektim.@nunu cuğum bayağı ağaçlik bir yerde 1 tane mi ağaç var yokda kareye mi 1 ağaç düştü
Sırt şöyle ağaçlar yaşam alanına daha yakın yerde olmadığı için Anadolu'ya gitmek istiyorumBu ağaç çok tarzdı ondan bunu çektim.
Çam ağacı çoktu yol boyunca ama böyle çimenlik alanda çoktu.
Aynı bende İstanbul'dan o yüzden uzaklaştık. Doğa insanı tedavi ediyor.Sırt şöyle ağaçlar yaşam alanına daha yakın yerde olmadığı için Anadolu'ya gitmek istiyorum
Beni memleketim paklar şehirlerin hapishaneden farkı yok artık bina bina beton ruhumu sıkıyor
kozanlıya güven olmaz. olabilir yani.
çay kahve servisimiz aile salonuna mahsustur dsafghGit bi baksana
En yetkili yerlere report edeceğim.ben naptigimi solemem eheheheheheheheheh @nunu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.