Bunu daha yeni yaşadım.Gecemi gündüzüme katıp emek verdiğim site çöp olmuş.
İçim acıdı...
Yeni zam geldi.. şansınaVerdiği krem iki günde bitti, iki krem daha aldım 265 TL
İlaçlar pahalı mı ne![]()
Nunu cuğum çok belki yazdıklarımızı görmüyordurYeni zam geldi.. şansına
Soruyoruz cevapta yazmıyorsun. ne oldu durumunuz nasıl.. sen forumda kendi kendinle konuşmayı seviyorsun gibi geliyor artık.
Ben artık öyle olduğuna inanıyorum. 🤭Nunu cuğum çok belki yazdıklarımızı görmüyordur
Gelip ihtiyacı kadar yazıp içini döküp gidiyor galiba 😳
Her platformda bu durumu dile getir bence. Hak yemek neymiş görsünler.Yılın son günlerinde bir trendyol dolandırmamıştı. Şükür ki bu da yaşandı.
Kedi tarağı en lazım olan şeydi yanında 3 parça bir şeyler daha aldım. Tarağı yollamayıp yollayacağız iade etmeyin diye mesaj attılar. Diğer ürünleri kullanınca da iade edemezsiniz para iadeside yapılamıyor diye mesaj attılar. Gezeroğlu petshop aslında olan gezerdolandırır petshop
Tedarik edilemeyen ürün hala satışta. Ne hoş.
Şikayet var.coma yazdım satıcı yorumlarına ve soru cevaba yazdım.Her platformda bu durumu dile getir bence. Hak yemek neymiş görsünler.
Öyle ucuz ürüne yapılıyor bilerek. Kız diyor ki tüketici heyetine gidin ya 20 tl için tüketici heyetine nasıl gideyim uğraşayım. Amazondan alışveriş yapmak lazım bir tık daha pahalı ama sorunsuz.@nunu cuğum bir de iç çamaşiri için aynı sorunlar yaşanıyor maalesef. Trendyol iyi hoş da dönüş sağlanamıyor çözüme ulaşmıyor Bi süre sonra sıkılıp peşini bırakıyor insanlar
Çünkü 3 kuruş şey için girdiğimiz zahmete değmiyor diyoruz 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.