İçinden Geçeni Söyle

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Başın sağolsunBa
Şimdi gördüm.
Sağolasın.Valla eşine sabır diliyorum. Ben üzüldüm elbette ama onun üzüntüsünü düşünemiyorum.
Bu yıl kötü haber kapasitem taştı. Bitsin artık valla..

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Karar verdik ama ıncığını cıncığını tartmadan hiçbir şeye girişmem.
Ne karar verdiniz.🐾 Ben istanbula gittiğimde 10 saat 5 gün evde tek kaldı bu çocuk hiç küsmedi ablası. Fakat 24 saati geçince sorun oluyor diyorlar. Ben de tecrübe etmedim.🤷

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Ne karar verdiniz.🐾 Ben istanbula gittiğimde 10 saat 5 gün evde tek kaldı bu çocuk hiç küsmedi ablası. Fakat 24 saati geçince sorun oluyor diyorlar. Ben de tecrübe etmedim.🤷
Kedi sahipleneceğim. Karar bu.

Evi olarak benimsediği bir yerden uzaklaşınca depresyona giriyor dedi arkadaşım. Sahibinin bir hastalığı mı ne olmuş, arkadaşım bakmış birkaç ay kediye. O süreçte kedinin huyu suyu değişmiş.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Kedi sahipleneceğim. Karar bu.

Evi olarak benimsediği bir yerden uzaklaşınca depresyona giriyor dedi arkadaşım. Sahibinin bir hastalığı mı ne olmuş, arkadaşım bakmış birkaç ay kediye. O süreçte kedinin huyu suyu değişmiş.
Hmm o doğru 6 aylık bir kediyi sahiplerinden alerji yapıyor diye sahiplendi bir yakınım ilk 2 ay çok durgundu kedi sonra düzeldi alıştı.🐾🥰

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Hmm o doğru 6 aylık bir kediyi sahiplerinden alerji yapıyor diye sahiplendi bir yakınım ilk 2 ay çok durgundu kedi sonra düzeldi alıştı.🐾🥰
Bakalım, biraz daha araştırıp ve bu fikre alışıp arayışa gireceğim.

Eunoia

Platin Üye
Bu sefer tutarsın inşallah sözünü.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Ev havalansın diye kapıyı açtım, içeri duman doldu.

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@döngüsel yaaaaaa senin kedin mi olacaaaakk 🥰🥰🤗
Bize Bi sürü fotoğraf att her yaramazliğini at

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
@döngüsel yaaaaaa senin kedin mi olacaaaakk 🥰🥰🤗
Bize Bi sürü fotoğraf att her yaramazliğini at
Öyle bir kararım var, çevreye haber saldım. Kedisi olan çok fazla akraba var. Birinden alacağım ama bakalım...
Küçükken bahçeli evde onlarca kedi bakmış ve sonrasında bir daha hiçbir şekilde evde kedi bakmam diyen ben, böyle bir durumun içine girdim. Umarım hayatımızı paylaşacağımız minnakla iyi anlaşırız.
Tırsmıyor değilim. : )))

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Öyle bir kararım var, çevreye haber saldım. Kedisi olan çok fazla akraba var. Birinden alacağım ama bakalım...
Küçükken bahçeli evde onlarca kedi bakmış ve sonrasında bir daha hiçbir şekilde evde kedi bakmam diyen ben, böyle bir durumun içine girdim. Umarım hayatımızı paylaşacağımız minnakla iyi anlaşırız.
Tırsmıyor değilim. : )))
Yaaaa @döngüsel kediler bu hayatın en sinsi en sevgi arsızı canlilarindan biri gerçi her kedinin huyu farklı bence çokk iyi anlaşacaksınız

Özellikle tuvalet konusunda yorucu değiller üzgün olduğunu bile anlayıp gelip sokulmaları 🥰

Her insandan daha vefakarlar ama erkenden uyanıyorlar gerçi sen de erken kalkıyorsun :)))

Umarım fazla yaramaz çıkmaz jcxjxn

Ama ne yaramazlık yaparsa yapsınlar o bakişlarından sonra büyülüyorlar sihir yapılmış gibi bişi diyemiyorsun anında kabini sevgi yumağina dönüştürme iksirini kullanıyorlar

forumtutkunu

Platin Üye
Yumak mı :honk:
Siz bir de sevgisiz olanların halini görün :honk:
Aslan gibiyim yani bi şeyim yok, iyiyim ben :honk:

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
aile hekimim uzman aile hekimi. diyete başladık kadın konuşurken mesaj falan yazarken sürekli hocam diye hitap ediyor, 2 yaş da büyük benden. tam bunu yazarken yine hocam diye başlayan bi mesaj attı şimdi :honk: ama bu hocam mevzusu beni cidden rahatsız ediyor, kadına ne desem hocam demeyin mi diyim ne diyim .s.s ay valla garip oldum ya ben yerimde sayarak bu sene nası bi dikey statü atladım yaa.... üç beş ay öncesine kadar iq 2 seviyesinin muhatabıyken şimdi zihnimi zorlayabilecek ciddi insanlarla uğraşmak beyin cimnastiği yaptırıyor. unutkanlığımda bile bir miktar azalma hissediyorum. sanırım beynimi 2 sene alıp cam fanusa almışım da tüm her şeyin sorumlusu oymuş gibi.........

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bebişi veterinere götürdük karma aşısını oldu.Muayne edildi. Bebiş iyi biraz yol yorgunu ama iyi olması içimi ferahlattı. 🐾💞

Üst Alt