@lost, dinamik ile yapacağın atışmaları, kavgaları, sürtüşmeleri, vs... (ismine ne dersen de) buradan ya da başka bir yerden yapmanı rica ediyorum.
Konu benim için fazlasıyla hassas, lütfen.
Ayrıca, konuda herhangi bir atışma olmasaydı da silinmesini isteyecektim.
benim derdim silinen konu mesaj falan değil açıkçası.
insanlık namına ne olmuş diye bakarken konu beni bulmuş, normal şartlar altında kimsenin kaybının altında o tarz bir şeye girecek değilim kusura bakmayın ama bu kadar pervasız atılıp tutulmasına benim de bir yerde dur demem kaçınılmazdı. vakti zamanında gerekli hassasiyeti o sürtüşmelere gösterseydiniz bugün bu olay yaşanmazdı.
benim derdim kavga etmek sürtüşmek ya da başka bişi değil. 10 mesajının 9unu zaten görmezden geliyorum. inanmıyorsanız aha açın bakın. ama siz hepiniz günah keçisi olarak beni seçtiğiniz için olaya taraflı bakıyorsunuz. sanki ben durduk yere bişi yazmışım kavga çıkarmışım gibi gelip bi de git kavganı başka yerde et diyorsun, gülüyorum sadece.
ben dedim ki bu oğlanın benim mesajlarımı görmesini engelleyin, bunu yapmıyorsanız o zaman onun benim hakkımda yazdıklarını benim görmemi engelleyin çünkü ben artık hiçbir şeyden sorumlu değilim

ha evet belki o an mesajı alıntılayıp başka konudan cevaplayabilirdim o konuda haklısın, ama aklıma gelmedi gelseydi yapardım.
Bana hakaret vari yaklaşmasını istemiyorum ben yaşadığım daha önce büyütmeyin ben uzaklaştım forumdan

abartmayın ..
Sevgiler, saygılar
sen de böle böle nimetten sayılacaksın elbet

benle muhatap olma dediğimde olmasaydın bak böle olmazdı şimdi
müritlerin var o kadar, uzaklaşma üzülürler