Başin sağ olsun @döngüsel ciğimKüçüğü de kaybettik.
Ne pazarı ne keyfi...
Ekmek parası işte...
![]()
Yediğin başka şeylere de lazımo kadar ekmek yemiyorum halbuki. S
Siz çikolata diyin ceza olmaz ha belki ötv alır ama olsun
Bura kendinden soğuk dışarı çıkınca. S
entrika derken?Lütfen entrikalarına beni dahil etme pumpkinyolun açık olsun, zaten sevmiyorsun sıvama iyice
![]()
Konunun silinme sebebi sizin tartışmanızdan ötürü değil. Bizzat @döngüsel rica etti sildim.entrika derken?
olm sen benim sabrımı mı sınıyorsun yoksa gerçekten kobay olarak mı kullanıyorsun?
----
hayır anlamadığım nokta mesajımı siliyosunuz, konu siliniyo eyv silin. ama bi tane uyarı yok. siliyorsanız uyarın kardeşim biz de bilelim. siz benim mesajımı neden siliyorsunuz?
kaos istiyorsanız buyurun hodri meydan
tek tek çıkarın mesajları kim kime ne konuda ne yazmış kim neyi başlatmış ne demiş? ben bu iq 2 seviyesiyle her defasında uğraşmak zorunda mıyım?
@Admin @Xasthur @HolySpectre @Chen @döngüsel @Küboo @alcatraz
Ayrıca sebep bildirdim. Bilgilendirme mesajı malesef sadece konuyu açan kişiye gidiyor.entrika derken?
olm sen benim sabrımı mı sınıyorsun yoksa gerçekten kobay olarak mı kullanıyorsun?
----
hayır anlamadığım nokta mesajımı siliyosunuz, konu siliniyo eyv silin. ama bi tane uyarı yok. siliyorsanız uyarın kardeşim biz de bilelim. siz benim mesajımı neden siliyorsunuz?
tek tek çıkarın mesajları kim kime ne konuda ne yazmış kim neyi başlatmış ne demiş? ben bu iq 2 seviyesiyle her defasında uğraşmak zorunda mıyım?
basın açıklaması yapın o zaman misal neden döngü silinmesini istemişAyrıca sebep bildirdim. Bilgilendirme mesajı malesef sadece konuyu açan kişiye gidiyor.
beni niçin menşorlamadınentrika derken?
----
yetkililer listesinde yoktunbeni niçin menşorlamadın![]()
sağlık olsun.............yetkililer listesinde yoktun((((
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.