Sen merhaba de2018den beri beğendiğim bey yine storyime 637353637. kez alkış atmış. Bi merhaba dese şu an her şey çok farklı olabilirdi 🚬
Ve sonra
Alkışlarınızı yakından duymak isterim de
Sen merhaba de2018den beri beğendiğim bey yine storyime 637353637. kez alkış atmış. Bi merhaba dese şu an her şey çok farklı olabilirdi 🚬
Aslında dayanamadım yaptım çen 🚬Sen merhaba de
Ve sonra
Alkışlarınızı yakından duymak isterim de
Demek ki gelişmişsin 🥰10 yıl önceki yazılarıma denk geldim, tam bir facia...: )))
Umarım iyi olur. Çabucak iyi haberleri gelir.❤️Minnağı bıraktım da geldim. Aklımda bir sürü şey...
Her şey normal geçecek.
Çiçeğim nasıl oldu durumu nasılMinnagin operasyonuna saatler kaldı. Kuzum, sabah mamasını yiyemeyecek. Ufak bir şey ama ben çok heyecanlıyım.
Çiçeğim nasıl oldu durumu nasıl
Solunumu durmuş operasyon sırasında. Ameliyat olamadı. Yarıda kesmişler.Umarım iyi olur. Çabucak iyi haberleri gelir.❤️
Allah şifa versin çiçeğimSolunumu durmuş operasyon sırasında. Ameliyat olamadı. Yarıda kesmişler.
Şu an iyi görünüyor ama birkaç saat daha veterinerde kalacak kontrol için.
Kıyamam çok geçmiş olsun.Solunumu durmuş operasyon sırasında. Ameliyat olamadı. Yarıda kesmişler.
Şu an iyi görünüyor ama birkaç saat daha veterinerde kalacak kontrol için.
Allah şifa versin canım ❤️Kızlar dua edin, küçüğüm bu gece eve gelemeyecek.
Umarım yavrun iyi olur en kısa zamanda kavuşursunuz. 🌸 💜Kızlar dua edin, küçüğüm bu gece eve gelemeyecek.
Nefret ediyorum. Beyefendi gibi iletişim kurmaktan, medeniyetten uzak tüm siyasetçilerden nefret ediyorum.Az önce twittera Bi girdim Bi de çıktım
Tüm haber kaynakları Süleyman Soylu yu gösteriyor
Bağiriyor bağiriyor
Benim kafam kaldirmiyor artık ya
Beden dili desen... Neyse
Bu uslup çirkinlikleri inşallah düzelir çünkü aman neyse çünküsü de çok şey değil
Bağirmayın kardeşim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.