Çok haklısın, ama burası Türkiye. Umarım yakın zamanda çirkinler giderler ve o zaman motorları maviliklere süreceğiz. Güneşli günlereBu ara çok kötü haberler üst üste denk geldi ya etkileniyorum ben 6 yaş olayı mal etti beni boş bakıyorum.
Çok haklısın, ama burası Türkiye. Umarım yakın zamanda çirkinler giderler ve o zaman motorları maviliklere süreceğiz. Güneşli günlereBu ara çok kötü haberler üst üste denk geldi ya etkileniyorum ben 6 yaş olayı mal etti beni boş bakıyorum.
Biliyor musunBu ara çok kötü haberler üst üste denk geldi ya etkileniyorum ben 6 yaş olayı mal etti beni boş bakıyorum.
Bağzı insanlar anne baba olmamalı ya kanı bozuklar sapkınlar soyları tükenmeliBiliyor musun
Empati yaptiğimizda kız bir travma yaşamiş evet
Fakat daha büyük travmayı da bu travmaya sebep olanın babası olduğunu bildiği için yaşamiştir
Bir kız babasına da güvenemeyecekse bu kısmı çok aci...
Bazı babalar sert olur, kimisi gülmez kimisi öyle, kimisi böyle huysuz olur, aksi olur, cimri olur her şey olabilir babalar ama eliyle kızını nasıl.... Neyse
Empati yapamadım.Biliyor musun
Empati yaptiğimizda kız bir travma yaşamiş evet
Fakat daha büyük travmayı da bu travmaya sebep olanın babası olduğunu bildiği için yaşamiştir
Bir kız babasına da güvenemeyecekse bu kısmı çok aci...
Bazı babalar sert olur, kimisi gülmez kimisi öyle, kimisi böyle huysuz olur, aksi olur, cimri olur her şey olabilir babalar ama eliyle kızını nasıl.... Neyse
tamam başkanım nunu cum sen bize bak.Empati yapamadım.
Benim empati yapmaya bile kaldıramadığım bir hayatı bir kız çocuğu yaşamış. Bir süre sosyal medya bakmamam lazım ben mahvoldum 😔
tamam başkanım nunu cum sen bize bak.
Bende denk geldim kadın ürünleri yürüten zımbırtı bozuk diye basladı söylenmeye yumurtaları aldı atar gibi savurdu kızda açtı abla kırıldıysa iade almam dedi ay sayıyor kıza bir sürü şey kredi kartınıda attı.Dün Bim Kasiyerini kibirle azarlayan bir şahıs vardı, yanına çocukları almiş...
Ufacık çocukları neden böyle şeylere alet ederler
Çocuklar oynasın koşsun yorulsun çocukların derdi ;düşünce çizilen dizi, büyüdüğünde olmak istediği meslek, notları, oyuncakları olmalı
Durdurumayız gibi artık bu çocuklara bile sıçrayan nefret dilini
Aileyi çocuğu koruyan bişiler yok mu kimse görmüyor mu ne olacak bu çocuklar hamurlarına nefreti aşilayıp mayalanmasını mı bekleyeceğiz
hatta hiç bakmayabilrsinKendime 3 gün haber okuma yasağı getiriyorum.
Zaten yarı deliyim tam olmasına lüzum yok.🤦
Yıllardır tvden asla haber izlemem fakat sosyal medyada videoları sansüzsüz şak diye koyuyorlar sağ olsunlar 🤦 görüyorsun yani görünce de nolmuş ay ceza alsınlar falan derken takip ediyorsun.hatta hiç bakmayabilrsin
Bende denk geldim kadın ürünleri yürüten zımbırtı bozuk diye basladı söylenmeye yumurtaları aldı atar gibi savurdu kızda açtı abla kırıldıysa iade almam dedi ay sayıyor kıza bir sürü şey kredi kartınıda attı.
Benim kayış orda koptu.. Sen kimsin dedim kıza kartı atıyorsun..Onunda anne babası var kim oluyorsun..atmasaydın yumurtayı bende gördüm dedim. E cihaz bozuk git baska marketten alışveriş yap lüks bir market değil burası beğenmiyorsan zorla değil dedim kadın sustu gitti..
illa böyle mi yapmak lazım.
Kızda bana diyor sağol abla 🤣🤣🤣
Haksızlığa tahammül kapasitem yok yani arıza çıkartırım.
Eğitememişte variHalk gereksiz galeyana geliyor ya
İnsanlar kendini eğitemiyor
Tebrikler iyi demişsin bazen insanları kendine getirmek lazım
Nasıl yönetilirsek öyle oluyoruzEğitememişte vari
Evde canı sıkılmış veya kocasına sinirlenmiş hizmet sektöründeki insanlardan çıkarıyor.
Ben hizmet sektöründe çalıştım valla uğraşılmaz insanlarla..
Ah ne olursa o çocukluktan başlıyor.Nasıl yönetilirsek öyle oluyoruz
Şöyle ki devlet bizim evimiz yöneticiler ebeveynlerimiz gibi
Eğer evde huzursuzluk ortamı varsa çocuğa da yansır ve çocuk ailenin aynasıdır
Bilemezsin ki kim bilir ne hallerdeydi de evlenmeyi kurtulmak mi sandiAh ne olursa o çocukluktan başlıyor.
Aştım sanıyorsun sonra bir olay oluyor bakıyorsun ki aşamamışsın..
Hemen evlenip çocuk yapıyorlar yani yapma 3 4 yıl bi evli kal adamla ömrün geçer mi? bir bak mutlu musun? sorgula ya sonra çocuk var hop boşanıyorsun.
Artık bilgiye ulaşmakta çok kolay yani sorunlarınız varsa çocuk yapmayın diye her makalede paylaşıyor psikologlar.
Valla bağzı şeyleri bilmemek bedava mutluluk ..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.