İphone’un 2022 yılı için oluştuğu anı klibini izledim 

Esnaf burada diye bir parti binası önünde eylem yaptilar o kadar da miskin değiller kgkfmİnanılmaz rahatız yine. Bu esnaflar bu şehirde mi bu kadar miskin yoksa güzel ülkemin her yerinde mi bu rahatlık var?
Valla ben kendimi bildim bileli açık olan esnaf dükkanları kapatmış hep..Esnaf burada diye bir parti binası önünde eylem yaptilar o kadar da miskin değiller kgkfm
İşte nerde tepki vereceklerini bilmedikleri içindirValla ben kendimi bildim bileli açık olan esnaf dükkanları kapatmış hep..
Hastaneler berbat haldeİşte nerde tepki vereceklerini bilmedikleri içindir
Bu sıralar bir boşluk kapladı içimi sebebini bende anlamadım hüzünler sebepsiz gelir
Boşluklar sebepsiz gelir. Bazen bilindik, bazen bazende bilemediğimiz.Bu sıralar bir boşluk kapladı içimi sebebini bende anlamadım..
Ben sevmiyorum böyle valla gitsin istemcemBoşluklar sebepsiz gelir. Bazen bilindik, bazen bazende bilemediğimiz.
Gidici olurlar, gidince de boşluk olsun isteriz.
🤣👍 Tercih seninBen sevmiyorum böyle valla gitsin istemcem![]()
Bu ara çok kötü haberler üst üste denk geldi ya etkileniyorum ben 6 yaş olayı mal etti beni boş bakıyorum.🤣👍 Tercih senin
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.