Hazır diyetisyen bulmuş doktor da firsati kaçirmamiş hee2 haftadır şeker ilacını ihmal edince ayak yanmalarım geri geldi 😔 doktor da madem öyle deyip 2 kutu daha yazmış 100 gün daha kullancaz demek 🤦♀️ Ben bildiğin diyabetiğim artık 🚬 doktoruma kilo veremiyorum dedim o da ben de veremiyorum dedicuma onla diyete başlıyoruz diyetbuddy olcaz dgshs
Ulan herkes etimden sütümden… 🚬Hazır diyetisyen bulmuş doktor da firsati kaçirmamiş hee
Ayy gene haykırdımEnflasyon bana değiniyor artık
Unutmayın ki öldüğünüz zaman yapmanız gereken işler listesi hâlâ dolu olacaktır. Richard CarlsonYine kafamda büyütmüşüm de büyütmüşüm. Bir şeyciğim yok, olsa bunca şeyi yapamazdım. Mümkünatı yok.
Tembellik ederek bir ömür sürmektense koşturarak vaktimi geçirmeyi yeğlerim.Unutmayın ki öldüğünüz zaman yapmanız gereken işler listesi hâlâ dolu olacaktır. Richard Carlson
Bu sözü bazen kendime iyi olmak için hatırlatıyorum.Bugün sana hatırlatmak istedim.Umarım iyi gelir. 🌸
Ben eskiden böyleydim fakat bunun beni çok yorduğunu farkettiğimden beri keyfimin kahyası oldum.Tembellik ederek bir ömür sürmektense koşturarak vaktimi geçirmeyi yeğlerim.
Hz. Muhammed de şöyle der: Hiç ölmeyecekmiş gibi çalış, yarın ölecekmiş gibi ibadet et.
(Bu sözü Gandhi'nin söylediğini iddia edenler de var, doğrulamam mümkün değil.)
Yorularak iyileşebileceğim bir dönemdeyim nunu. Yaptıklarını ben de yapıyorum zaman zaman ama şu sıralar benim için uygun değil.:)Ben eskiden böyleydim fakat bunun beni çok yorduğunu farkettiğimden beri keyfimin kahyası oldum.
Temizlik yaparken bile keyif almaya bakarım. Yorulursam kahve molası veririm baktım ollmuyor yarın devam ederim.
Belki bana doğru, sana yanlıştır.
Sen en iyisini bilirsin kendin için eminim..seni senin tanıdığın kadar kimse tanıyamaz..Yorularak iyileşebileceğim bir dönemdeyim nunu. Yaptıklarını ben de yapıyorum zaman zaman ama şu sıralar benim için uygun değil.:)
The ESO da görev buga girdi çıldırıyorum. Kapattım oyunu sen napıyorsunnapionuz bakim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.