İçinden Geçeni Söyle

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Neyse ya yeni danışan bağladık en azından, iyi tarafından bakmak lazım :honk:
Zaten yine kartvizit istedi hastalarına veriyormuş hep :dyg:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
2 haftadır şeker ilacını ihmal edince ayak yanmalarım geri geldi 😔 doktor da madem öyle deyip 2 kutu daha yazmış 100 gün daha kullancaz demek 🤦‍♀️ Ben bildiğin diyabetiğim artık 🚬 doktoruma kilo veremiyorum dedim o da ben de veremiyorum dedi :honk: cuma onla diyete başlıyoruz diyetbuddy olcaz dgshs
Hazır diyetisyen bulmuş doktor da firsati kaçirmamiş hee

pumpkin🌸

Elmas Üye
dünden beri 3 farklı kişiye dedim ki bana insta yerine wp yoluyla ulaşın hala instadan mesajlaşıyoruz .s.s bazen ben çıldırmamak için neden göremiyorum, sonra kim kimdi sorunu neydi ara dur .s.s

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Yine kafamda büyütmüşüm de büyütmüşüm. Bir şeyciğim yok, olsa bunca şeyi yapamazdım. Mümkünatı yok.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Yine kafamda büyütmüşüm de büyütmüşüm. Bir şeyciğim yok, olsa bunca şeyi yapamazdım. Mümkünatı yok.
Unutmayın ki öldüğünüz zaman yapmanız gereken işler listesi hâlâ dolu olacaktır. Richard Carlson
Bu sözü bazen kendime iyi olmak için hatırlatıyorum.Bugün sana hatırlatmak istedim.Umarım iyi gelir. 🌸

pumpkin🌸

Elmas Üye
biri var yıllardır korkulu rüyam resmen ama yakamdan da düşmüyo bi türlü. kesin bu ikizler burcu deyip bilgilerine baktım az önce, ucundan yengeç görünüyo ama bence kesin yükseleni falan ikizler yani, yanılmış olamam :honk:

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Unutmayın ki öldüğünüz zaman yapmanız gereken işler listesi hâlâ dolu olacaktır. Richard Carlson
Bu sözü bazen kendime iyi olmak için hatırlatıyorum.Bugün sana hatırlatmak istedim.Umarım iyi gelir. 🌸
Tembellik ederek bir ömür sürmektense koşturarak vaktimi geçirmeyi yeğlerim.

Hz. Muhammed de şöyle der: Hiç ölmeyecekmiş gibi çalış, yarın ölecekmiş gibi ibadet et.
(Bu sözü Gandhi'nin söylediğini iddia edenler de var, doğrulamam mümkün değil.)

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
İnanılmaz rahatız yine. Bu esnaflar bu şehirde mi bu kadar miskin yoksa güzel ülkemin her yerinde mi bu rahatlık var?

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Tembellik ederek bir ömür sürmektense koşturarak vaktimi geçirmeyi yeğlerim.

Hz. Muhammed de şöyle der: Hiç ölmeyecekmiş gibi çalış, yarın ölecekmiş gibi ibadet et.
(Bu sözü Gandhi'nin söylediğini iddia edenler de var, doğrulamam mümkün değil.)
Ben eskiden böyleydim fakat bunun beni çok yorduğunu farkettiğimden beri keyfimin kahyası oldum.
Temizlik yaparken bile keyif almaya bakarım. Yorulursam kahve molası veririm baktım ollmuyor yarın devam ederim.
Belki bana doğru, sana yanlıştır.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Ben eskiden böyleydim fakat bunun beni çok yorduğunu farkettiğimden beri keyfimin kahyası oldum.
Temizlik yaparken bile keyif almaya bakarım. Yorulursam kahve molası veririm baktım ollmuyor yarın devam ederim.
Belki bana doğru, sana yanlıştır.
Yorularak iyileşebileceğim bir dönemdeyim nunu. Yaptıklarını ben de yapıyorum zaman zaman ama şu sıralar benim için uygun değil.:)

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
O değil de Binance'ta eski emirler gözükmüyor, hayırdır inşallah. Bugüne özel bir şey mi acaba? Bekleyip göreceğiz.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Yorularak iyileşebileceğim bir dönemdeyim nunu. Yaptıklarını ben de yapıyorum zaman zaman ama şu sıralar benim için uygun değil.:)
Sen en iyisini bilirsin kendin için eminim..seni senin tanıdığın kadar kimse tanıyamaz..
Ben yorularak veya oyun oynayarak kafamı meşgul edip geçiştirdiğim her sorunla sonra yüzleşmek zorunda kaldım.
Bazen o sonra geç oldu biliyor musun.😟

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Kedinin aklı nasıl bir balıklarda kaldıysa hiç yapıştırmayan tavaya yapıştı balıklar. 😢

pumpkin🌸

Elmas Üye
bu ağzımın içindeki dikişlerin iplerini yutuyorum gibi geliyo bana .s.s

pumpkin🌸

Elmas Üye
3 saattir yasak elmanın son bölümünün yarısına ancak gelebildim .s.s bu yasak elma beni sarmıyo artık, gönül şahikayı arıyo halit argunu istiyo alihan zeynep aşkına özlem duyuyoo........... kendime yeni iq 2 seviyesi türk dizileri bulmam lazım.............

Üst Alt