hayırlı olsun yeni nickin@alcatraz lostum dostum modunu açabilsin diye nickini değiştiren koca yürekli kero..... 🚬
hayırlı olsun yeni nickin@alcatraz lostum dostum modunu açabilsin diye nickini değiştiren koca yürekli kero..... 🚬
Sağol yengemhayırlı olsun yeni nickin
ne yengesi kanksSağol yengem
Yengem demek için illa bişeyin yengesi mi olmak lazım yengemne yengesi kanks![]()
tamam ablam haklısınYengem demek için illa bişeyin yengesi mi olmak lazım yengem![]()
elhamdülillah her zamantamam ablam haklısın![]()
hemen size gereksiz igrenc anlar yasatacagim...O şarkıyı bilebilmirem, bilsem belki benim de aklıma gelirdi 😁
İyiyim ki sen nasılsın canım hastalık ile uğraşıyorum ama yatmayı da sevmiyorum Ssjjssj@Serçe napıyon guzum?
Geçmiş olsun. Çabucak geçer inşallah.İyiyim ki sen nasılsın canım hastalık ile uğraşıyorum ama yatmayı da sevmiyorum Ssjjssj
Arada savur yahu hep savrulmak olmazGeçmiş olsun. Çabucak geçer inşallah.
Aynı şeyler, savrulup gidiyoruz.
Çok savurdum vaktiyle. Emekliliğimi yaşıyorum.: )))Arada savur yahu hep savrulmak olmaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.