İçinden Geçeni Söyle

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
@CipraLex bu işlerden de anlar mi acaba ya 🤔

Ne biçim iş yapıyor bu ustalar ya resmen tekrar iş çıksın diye iyi yapmıyorlar
anladığına dair her türlü iddiaya girer ev araba ne var ne yok basarım :honk: öyle şeylerim olmadığından da kaybetme riskim olmaz, kafa yine zehir :honk:
ya ben o adamın beceriksizliğini zaten onaylamıştım da böle bi hata beklemiyordum. kapı ağır, diğer kapılarda 3 tane o menteşe, bunda 2 tane. şu an kanadı kırık bar kapısı gibi duruyor öyle. ev sahibine de gidip diyemedim daha. neyse birazdan inerim, kimbilir ne zaman yapacak bunu da .s.s keronun şu marangozla imtihanı bitmiyordu, asla bitmiyordu...............

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
anladığına dair her türlü iddiaya girer ev araba ne var ne yok basarım :honk: öyle şeylerim olmadığından da kaybetme riskim olmaz, kafa yine zehir :honk:
ya ben o adamın beceriksizliğini zaten onaylamıştım da böle bi hata beklemiyordum. kapı ağır, diğer kapılarda 3 tane o menteşe, bunda 2 tane. şu an kanadı kırık bar kapısı gibi duruyor öyle. ev sahibine de gidip diyemedim daha. neyse birazdan inerim, kimbilir ne zaman yapacak bunu da .s.s keronun şu marangozla imtihanı bitmiyordu, asla bitmiyordu...............

Ustalar kapatılsın mi?

Ya da yakalım💥

forumtutkunu

Platin Üye
Tüm sıkıntılarımdan kurtuluyormuşum, ailemle mutlu ve huzurlu oluyormuşum. Güzel rüya görmüşüm :honk:

Bence her mevsim güzel ama kış gelince özellikle yakıt almakta zorlananlar ve yersiz-yurtsuzlar hep üzmüştür beni.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
içime öküz oturmuş gibi hissediyorum yine, sanırım başka oturacak yeri yok bu öküzün hep içime oturuyo çünkü .s.s

Üst Alt