şansımı denedim ne var, belki uyku sersemi kaldırırım dedim.... fjdjdbfbhd
yoo istanbul defterini kapatıyorum. yabi tamamen değil de kısmen kapalı olacakolm sen istanbul beyefendisisin artık balıkesir ne manaaa![]()
hani hayatı hızlı akan bendim olm .s.s daha bugün hayal kurduydum gelecektim ben yerebatan sarnıcına götürtecektim kendimi .s.s yemin ederim herkes hızlı bi ben geç kalıyorum bu hayatta her bi ota .s.syoo istanbul defterini kapatıyorum. yabi tamamen değil de kısmen kapalı olacakanlatırım sana sonra bi ara kanks.
sen gelmeye burada olurum. hatta seninle aynı gün filan gelebiliriz ayarlarız nan bi şekilde dert etme onu.hani hayatı hızlı akan bendim olm .s.s daha bugün hayal kurduydum gelecektim ben yerebatan sarnıcına götürtecektim kendimi .s.s yemin ederim herkes hızlı bi ben geç kalıyorum bu hayatta her bi ota .s.s
Sende bana aynısını yapıyorsun ama :)Ben dedim diye sende hemen her fırsatta söylemek zorunda mısın ki ama aaaaa.....
Fırsat bulunca bi bakarım, teşekkürler Süpermen.
sen gelmeye burada olurum. hatta seninle aynı gün filan gelebiliriz ayarlarız nan bi şekilde dert etme onu.
aslında geç kalınan bi olay yok. hayat hızlı akıyor kanks. hiç birimiz yetişemioz
zaman logaritmik akıyormuş kanks .s.s keşke bu bilgiyi 5 yaşındayken öğrenmiş olsaydım .s.s
nan bi an sevindiydim .s.s rezene çayı uykumu açtı .s.s neyse artık yarın 8de burada ol, ben olcam çünkübuna bi ara vakit ayırıp izlemek isterim. şimdi uyumam lazım gözlerim yanıyo kanks. yarın görüşürüz garim. iyi geceler
Hmmm, öyleyse ne zaman şarkı söylüyorsun o mükemmel sesin ile?Sende bana aynısını yapıyorsun ama :)
rica ederimm.
geldim kanks gecikmeli de olsa .s.snan bi an sevindiydim .s.s rezene çayı uykumu açtı .s.s neyse artık yarın 8de burada ol, ben olcam çünkü![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.