forumdaki son sigara.. ve bu gün de bana ayrılan sürenin sonu diyelim.
Ne kadar zenginsin?göreceli bi soru.. soranın servetine göre değişir.. kendime göre fakir de değilim.
senin için fakir olmak ile zengin olmak arasındaki çizginin sınırlarını bilsem. soruyu mantıklı cevaplardımNe kadar zenginsin?
senin için fakir olmak ile zengin olmak arasındaki çizginin sınırlarını bilsem. soruyu mantıklı cevaplardım
Kaç sıfır lazım diye sormak lazımNe kadar zenginsin?
Vizyonun böylesi :))@#notyet dilan engin Polat kadar görgüsüzleştirebilirse beni tamamdır
no comment@#notyet dilan engin Polat kadar görgüsüzleştirebilirse beni tamamdır
Hak verdim dostum sanano comment
Gelince anlatırsınFilm izlemeye gidiyorum
@Eru ver de bi sigara yakalım konsept
View: https://www.instagram.com/reel/CzXPUYXPyrn/?igshid=ODhhZWM5NmIwOQ==
Kendi başına üzülseydin ya şimdi dertlendim durduk yereİzlediğim dizide bir replik duydum. Dünyanın ekseni kaydı, 12 cm yerinden oynadı. sen bana 1 cm bile yaklaşmadın. Etkiledi bu cümle.
bencillik desen var.Kendi başına üzülseydin ya şimdi dertlendim durduk yere
Mutluluk paylaş sen de üzücü bişi niye paylaşıyonbencillik desen var.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.