b12 ne baktırdın mı hiçhiçbir şeyden tat almıyom, yaşamak ölmekten hazin geliyor
b12 ne baktırdın mı hiçhiçbir şeyden tat almıyom, yaşamak ölmekten hazin geliyor
daha önce baktırdım da sonuçları hatırlamıyorum, çok uzun zaman önceydib12 ne baktırdın mı hiç
bendede düşük oluyordu zaman zaman bende anlattığın gibi oluyordum takviye alınca düzeliyordum ondan dedimdaha önce baktırdım da sonuçları hatırlamıyorum, çok uzun zaman önceydi
başak burcu diyemi yükselen mükselen bilmiyomBiggie nin fitrati böyle nunu..
Her sey yolunda gitse bile..lan niye her sey yolunda gidiyor diyebilir..
Biggie oldugu icinbaşak burcu diyemi yükselen mükselen bilmiyom
hazların dibine mi vurdun
Tükendim, kalmadımhazların dibine mi vurdun
met falan mı kullanıyorsun
Nasıl bu hale geldin sen ya
neden bitiğim diyorsun sevgili biggie
perhiz yaparken mi tükendin yaTükendim, kalmadım
canlanmam. Gençliğimi ihtiyar yaşıyorum benperhiz yaparken mi tükendin yabiraz spor yapsan canlanmaz mısın
daha yaşın kaç ya hu
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.