İçiyorum gel :)Bı çay mı koysan @velevki
İçiyorum gel :)Bı çay mı koysan @velevki
Geliyorum (:İçiyorum gel :)
Hani bize? : )İçiyorum gel :)
naptım kız dikkat çekicek 🥹
Oyhh baş köşeye gel hemen :**Hani bize? : )
seviyomnaptım kız dikkat çekicek 🥹![]()
Canımsın sende seviliyon 💕seviyom
Dayının saçları nasıl @ivan divandelenBen saçların önünde açılma oluyor diye bir süre yapıp e vitamini ampül ile besledim. Aklar düşüyor dökülme yavaşladı ama durmadı Doblocu enişte gibi olmayalım diyorum. Deli gibi tüylenme var dökülen yerlerde tekrar yapsam işe yarar mı diye düşünüyorum.
@nunu boyadın mi?Güzellik perisi 😯😯😯😯
Valla yapalım hatta ben saçımı boyayayım
Dayının saçları nasıl @ivan divandelen
Dayı da olunca erkekler genetik oluyor genelde 🤭 içten besleyip (çinko, biotin, keratin, OMEGA 3 gibi) dıştan da takviye (bakım yağ masajları) ile bence uzatabilirsin süreci @ivan divandelen 🤭keloşki
Dayı da olunca erkekler genetik oluyor genelde 🤭 içten besleyip (çinko, biotin, keratin, OMEGA 3 gibi) dıştan da takviye (bakım yağ masajları) ile bence uzatabilirsin süreci @ivan divandelen 🤭
Hadi hadi belki babana cekmissindir. Baban saçlı mi🤭
ule hayaaaaaaaaaaaaaaat
Hadi hadi belki babana cekmissindir. Baban saçlı mi🤭
Umut et, umut etmek güzeldir🤭zamanında öyleymiş şimdi 60 küsür ama hala gideri var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.