Geçtimde hiç tepki alamayınca eğlenmedim yaBen de bakmadan linklere tıklıyorum ya.ddd Mesaj sayısıymış. Hala mı??????? .dd
Geçtimde hiç tepki alamayınca eğlenmedim yaBen de bakmadan linklere tıklıyorum ya.ddd Mesaj sayısıymış. Hala mı??????? .dd
Bol bol yorum yapBen gümüşten ne zaman terfi edeceğim acaba @HolySpectre :$
Hiç sevmiyorum bu rengi. .)
Bronza bile razıyım.)Bol bol yorum yap![]()
5000 mesajdı sanırım dönüm noktası 🚬Bronza bile razıyım.)
Ouuu çok lazim.. )5000 mesajdı sanırım dönüm noktası 🚬
Son mesajda kapışalımOuuu çok lazim.. )
Son mesaj canavarı @Free_EyeS geldi bana kalmaz.))Son mesajda kapışalım![]()
altın değilmiş o ya sanırım platiumuyydu ya bak gene karıştırdım o zaman beni yorumbaz yapmışlar platinim aslındaFazla mal haramsız, çok söz yalansız olmazmış nunu![]()
Ben gene karıştırdım sanırım 5000 platium olabilir.Ouuu çok lazim.. )
Attan inip eşeğe binmeyide kabul ediyorum.)Ben gene karıştırdım sanırım 5000 platium olabilir.
gold kaçta acaba
2500 yaparız seni bugün gel son mesajaAttan inip eşeğe binmeyide kabul ediyorum.)
2500 olmadım mı daha ?))))2500 yaparız seni bugün gel son mesaja![]()
Az kalmış gold olmana yaw hiç bişe değil2500 olmadım mı daha ?))))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.