Kim o ya, ben de anlamadım jddjjdHerkesin sevip benim sevmediğim. Nazar boncuğu gibiyim.ddd
Kim o ya, ben de anlamadım jddjjdHerkesin sevip benim sevmediğim. Nazar boncuğu gibiyim.ddd
Randevu zor bulunuyor hadi githastane randevuma gidesim gelmiyor 1 saat kaldı ama ben hala evde yan gelip yatıyorum .d iptal etme fikri çık kafamdan pls.
Ulan bi anlamadılar asgari ücrete zam yapmanın bir şey ifade etmediğini.Son Dakika! Yeni asgari ücret 11.402 TL oldu
Aslında m² olduğu, kaç yıllık olduğu, bakımlı olup olmadiği hiç fark etmiyor diğer ev sahipleri artitdikça sen de artıyorsun böyle böyle zam geliyor kiraya :dev sahipleri neye göre zam istiyor çok merak ediyorumvicdansız olmak istiyorum
kiracılar bedavaya oturuyor benim
900 TL
Evin balkonunun yarısını mı kiraya verdin 900tl ye? 🙂ev sahipleri neye göre zam istiyor çok merak ediyorumvicdansız olmak istiyorum
kiracılar bedavaya oturuyor benim
900 TL
Yasa devam ettirildi ya %25 ten fazla zam yapamıyorsunAslında m² olduğu, kaç yıllık olduğu, bakımlı olup olmadiği hiç fark etmiyor diğer ev sahipleri artitdikça sen de artıyorsun böyle böyle zam geliyor kiraya :d
Ne bileyim gayet de yapıyorlar mevcut kiraciyi çıkartıp yenisine katmerli bir fiyat çekiyorlarYasa devam ettirildi ya %25 ten fazla zam yapamıyorsun
Dava açan kazanır. Evi satıcam diyip çıkartıyorlar satmayıp başka kiracı aldığını görür görmez hop bi davaNe bileyim gayet de yapıyorlar mevcut kiraciyi çıkartıp yenisine katmerli bir fiyat çekiyorlar
Sonra bir uyandım, dilim damağım kurumuş korkunç rüyayı görünce. 🙂Dava açan kazanır. Evi satıcam diyip çıkartıyorlar satmayıp başka kiracı aldığını görür görmez hop bi davayok öyle uyanıklık
%25 zam yapacaksın knk işte 900 tlyeKontrat bitince istediğim yeni fiyatı isteyemiyor muyum![]()
Kontrat bitti millet 7 bin 10 bin istiyor%25 zam yapacaksın knk işte 900 tlye
1 yıllık kontrat bitsede yenileyebiliyor kiracı nasıl bittiKontrat bitti millet 7 bin 10 bin istiyor![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.