İçinden Geçeni Söyle

Challenge

Bronz Üye
The mist 16. Dakikadayım hıhım yani etkilenmedim sisin içinde birşeyler var ama ne bilmiyorum.
Tekmiyek anime izliyor musun başlatalım senide 🤣🤣🤣
One Piece i neredeyse 1000 bölüm izlemiş adamla konuşuyorsunuz bayan dikkatinizi çekerim .d

Challenge

Bronz Üye
Ama yinede davsiyelere açığım denk gelmemiş kaçırdığım şeyler olabilir

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ama yinede davsiyelere açığım denk gelmemiş kaçırdığım şeyler olabilir
Kanka one piece chopper pp görüyorsun lekdprkf değil mi
Yeni sezon çıktı acil izle ben güncele geldim bile kimetsu no yaiba çok güzelll öfff diyorum. Savaş sahnelerine ba yıl dım.

Challenge

Bronz Üye
Kanka one piece chopper pp görüyorsun lekdprkf değil mi
Yeni sezon çıktı acil izle ben güncele geldim bile kimetsu no yaiba çok güzelll öfff diyorum. Savaş sahnelerine ba yıl dım.
en son 900 küsürlerde kalmıştım şöyle 1500 filan olsun bi daha açar izlerim, ne kadar sevsemde tsubasanın gol atması gibi bi yumruk atması 3 bölüm sürüyo kıl ediyo bazen beni.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
en son 900 küsürlerde kalmıştım şöyle 1500 filan olsun bi daha açar izlerim, ne kadar sevsemde tsubasanın gol atması gibi bi yumruk atması 3 bölüm sürüyo kıl ediyo bazen beni.
İlk bölümlerindeki akış olmadığı için çok üzgünüm bazen savaşta konudan kopuyorum son savaşı izlerken 50 bölüm çok bölük pörçük oldu hiç bişe anlamadım ya biriktiriyorum bende sor nerde kalmıştı bilmiyorum ya

Challenge

Bronz Üye
İlk bölümlerindeki akış olmadığı için çok üzgünüm bazen savaşta konudan kopuyorum son savaşı izlerken 50 bölüm çok bölük pörçük oldu hiç bişe anlamadım ya biriktiriyorum bende sor nerde kalmıştı bilmiyorum ya
Hunter x Hunter ı izlemediysen izle derli toplu çok güzel bişi severek izlemiştim. Bu arada göya sen bana tavsiye verecektin bayanefendi

Challenge

Bronz Üye
Kı yazdım ya baskasına mı yazdım gene naptım
Kimetsu no yaiba yeni sezon geldi
Bana yazmışsın yukarda türkçe olmayınca beynim ignore etmiş o kısmı. Ayrıca bunu izlemedim ama ilk bölümüne bakmıştım. Benim dizi seçerkenki muhtemeşem filtremdir. ilk bölümü açar 5-6 sahnesini zaplarım baştan sonra bağladı bağladı bu bağlamamıştı. Kafaları yamalı animemi olur ya. Ama sen söyledin diye ilk animede aklıma gelirse burayı ve seni hatırlarsam ve yine açtığımda kafalarındaki yama gibi izler bu ne ulan dedirtmezse izlicem söz

Hunter x Hunter o izle aşık olcaksın. (izledim yazmışsın bi daha izle :hih:) tam senlik baa yılll dımmmm yazcan böyle

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Bana yazmışsın yukarda türkçe olmayınca beynim ignore etmiş o kısmı. Ayrıca bunu izlemedim ama ilk bölümüne bakmıştım. Benim dizi seçerkenki muhtemeşem filtremdir. ilk bölümü açar 5-6 sahnesini zaplarım baştan sonra bağladı bağladı bu bağlamamıştı. Kafaları yamalı animemi olur ya. Ama sen söyledin diye ilk animede aklıma gelirse burayı ve seni hatırlarsam ve yine açtığımda kafalarındaki yama gibi izler bu ne ulan dedirtmezse izlicem söz

Hunter x Hunter o izle aşık olcaksın. (izledim yazmışsın bi daha izle :hih:) tam senlik baa yılll dımmmm yazcan böyle
İzledim kanka ben artık anime bulamaz haldeyim 10 12 bölüm animem güncel bölüm bekliyorum.
Kafasındaki lekenin anlamı var bırak anime sana anlatsın. Ama ta bu sezonda son sezonda mevzu oraya geldi.
Mutlaka izle nezuko çok tatlı sırf onun için bile izlenir şeytana dönüşüyor abisini yemesi lazım ama yemiyor ah
Mevzu sevgiye bağlanınca ben keyifleniyorum. 😁😁

Challenge

Bronz Üye
İzledim kanka ben artık anime bulamaz haldeyim 10 12 bölüm animem güncel bölüm bekliyorum.
Kafasındaki lekenin anlamı var bırak anime sana anlatsın. Ama ta bu sezonda son sezonda mevzu oraya geldi.
Mutlaka izle nezuko çok tatlı sırf onun için bile izlenir şeytana dönüşüyor abisini yemesi lazım ama yemiyor ah
Mevzu sevgiye bağlanınca ben keyifleniyorum. 😁😁
Ablam var beni yerde dönerek gezen temizlik robotuna haçiko ismini taktı. siz kadınların bu animelerle duygusal bağı nerden geliyor çözemiyorum.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Ablam var beni yerde dönerek gezen temizlik robotuna haçiko ismini taktı. siz kadınların bu animelerle duygusal bağı nerden geliyor çözemiyorum.
Haçiko sahibini bekleyen köpek değilmiydi film o başka ne anımsamadım 😁
Kedimin adına bi animede geçen ismi taktım telefona baktı diye 😁😁😁 bilmiyom ki daha duygusalızdır belki 🥺

Challenge

Bronz Üye
Haçiko sahibini bekleyen köpek değilmiydi film o başka ne anımsamadım 😁
Kedimin adına bi animede geçen ismi taktım telefona baktı diye 😁😁😁 bilmiyom ki daha duygusalızdır belki 🥺
Gözyaşların pıt olmasın şimdi sabaha karşı bilmem kaç teselli vercek sözler bulamıyorum yoksa. Oda değil karnım aç agresifim. Keşke farklı konuşşarda (yazar burda koşul demek istemiş) anime konuşşsaydık çok iyi anlaşabilirdik çrkn:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Gözyaşların pıt olmasın şimdi sabaha karşı bilmem kaç teselli vercek sözler bulamıyorum yoksa. Oda değil karnım aç agresifim. Keşke farklı konuşşarda anime konuşşsaydık çok iyi anlaşabilirdik çrkn:
Yemek ye kanka
Bişe olmaz ya ace de göz yaşlarım tükendi benim.

Üst Alt