Sen bu konularda uzman değil misin kerocum? Kendini nasıl bu hale getirdin?Yok ya yemek yedim yoğurt yedim hepsini yaptım ama bilmiyorum geçer herhalde 3 saattir geçmedi gerçi ama geçer zahir![]()
Sen bu konularda uzman değil misin kerocum? Kendini nasıl bu hale getirdin?Yok ya yemek yedim yoğurt yedim hepsini yaptım ama bilmiyorum geçer herhalde 3 saattir geçmedi gerçi ama geçer zahir![]()
Nan sahi sigarayı artırdım bu aralar iki katına falan çıktı olabilir aslında ama işte canım sıkılıyo yapıcak bişe bulamayınca gidip sigara içerken buluyorum kendimi .s.stek öğün yediğin için işte. bi de sigaran da var. normal.
çorba tarzı yumuşatan bişiler yap kanks. güzelce göm
Yok benimki aylaklık .s.sBelki de üzgünsün
Değilimdir belki, var mı tavsiyeniz döngü hanım ?Sen bu konularda uzman değil misin kerocum? Kendini nasıl bu hale getirdin?
Yok.Değilimdir belki, var mı tavsiyeniz döngü hanım ?
Nolsun ya yüzük neyin bakıyoruz senden nehabernaber damat@HolySpectre
iyidir nolsun bi cumartesi günü işte takılıoz kendi çapımızdaNolsun ya yüzük neyin bakıyoruz senden nehaber![]()
neyin var guzuummm ? noldu sana durduk yere...Yok ya yemek yedim yoğurt yedim hepsini yaptım ama bilmiyorum geçer herhalde 3 saattir geçmedi gerçi ama geçer zahir![]()
bilemiyorum faruk bilemiyorummm..... keşke mide koruyucum falan olsaydı .s.sneyin var guzuummm ? noldu sana durduk yere...
gerçi ben snn derdini biliom. bugün ki buluşma için heyecan, stres yaptın demi
ilacın @HolySpectre 'de ben sana diyim![]()
Keşke başka bişe dileseymişim….bilemiyorum faruk bilemiyorummm..... keşke mide koruyucum falan olsaydı .s.s
noldu nan nerden buldunKeşke başka bişe dileseymişim….
Kaza geçirdiğimde doktor vermiştinoldu nan nerden buldun![]()
nasıldı waffleıngelen yabancı numaradan arama...
"abicim kusura bakmayın sıcak göndermek için kuryeyi bekledim. şimdi sıcak sıcak gönderiyorum" diyo.
bi de diyo ki "olumlu yorumunuzu bekliyorum."
ya kardeşiimmm, senin beni bunu bilgilendirmen bile benim gönlümü fetheder neyden bahsedion.
sipariş gelsin 5 yıldız vercem sana zaten
cook küçüktü yaa beklediğim gibi değildi.nasıldı waffleın![]()
15 lira verdin ne bekliyon 15 liralık şeyden .s.s ben 15 yazarken tükendi bak ya paracook küçüktü yaa beklediğim gibi değildi.
ama lezzetine laf ettirmem. effsaneydi. belki 55 tl etmezdi ama indirim oldugu için değdi diyebilirim
senin mide duruldu galiba iyi misin ?
dikkat et kanks daha yollara bellere çıkmadan kötü olacan.15 lira verdin ne bekliyon 15 liralık şeyden .s.s ben 15 yazarken tükendi bak ya para
ilaç iyi geldi kanks, sırtım da ağrıyo hasta mı oluyorum napıyorum anlamadım ki .s.s vitaminlerimi ihmal ettim bi haftadır ondan oldu bağışıklığım düştü .s.s
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.