HoydaaaYüz verdik şımarttık çocuğu, ilgime hazır değilken ezdim yok yere.
Üzüldüm şimdi.jadşflaja
vay orrrrman cocuuuugecenin bu vakti de aidat toplamazsın yani
gavat
allah beni kurtarsın ya şu yöneticidenvay orrrrman cocuuuu
o gavad mı ?!!allah beni kurtarsın ya şu yöneticiden
sen nişanlım rolünü oynamıştın ya hani jshgdfkh
nan bu fikir hala mı aklında hsgdhfkljfvo gavad mı ?!!
vay gavat lakdsa
valla az kaldı fetöcü diye ihbar etcem
ona ayarım ben. sana kafayı takana kafam girsin.nan bu fikir hala mı aklında hsgdhfkljfv
baktım saat 21:44tü .s.s neyse allah kurtarsınona ayarım ben. sana kafayı takana kafam girsin.
ite bak. bu saatte hayırdır lan gavad ?
günler çuvala mı girdi hayırdır ?
diğer taraftan haber geldi mi ? ne zaman taşınıon ne zaman işbaşı ?baktım saat 21:44tü .s.s neyse allah kurtarsın
bugün ben istifa edip işten ayrıldım zaten, evrene diğer iş olmuş gibi enerji yolluyorum, yine yeni yeniden aksiyon macera![]()
Henüz gelmedi ama buradan dönmez diye düşünüyorum şöyle bi tarttım sonra dedim başlarım böyle işee 😬 bakalım artık nasip 💅diğer taraftan haber geldi mi ? ne zaman taşınıon ne zaman işbaşı ?
heh iyi etmişsin aferin sana :dHenüz gelmedi ama buradan dönmez diye düşünüyorum şöyle bi tarttım sonra dedim başlarım böyle işee 😬 bakalım artık nasip 💅
Kalmam herhalde ya sonuçta bir ender çelebi değildik ama biz de her zaman bir yolunu bulduk 💅heh iyi etmişsin aferin sana :d
umarım tersoda kalmazsın kanks başarılar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.