yıl sonu işler neden bu kadar yoğunlaşıyor…
alışveriş manyaklığı başlamıştır
İMDAT
dekorasyon değişikliği yapasım geldi ambiyans ışığından başladım vazo çerçeve malzemeleri gidiyahhh eyvahhhBakmamaya ve görmemeye çalışıyorum birşeye ihtiyacım yok Allahım sen beni koru jffsdj
dekorasyon değişikliği yapasım geldi ambiyans ışığından başladım vazo çerçeve malzemeleri gidiyahhh eyvahhh
🚬
dimi arada değişiklik iyi geliyor 😁 😁 😁 😁Sessize
Ooo geçmiş olsun ben ona geçen aydan başladım pişman değilim aklım hala değişiklik yapmadıklarımda ndndnz
Cildin dışından değil içeriden etki eden bir şeyKızlar, vallahi uyuyamıyorum. Sürekli düşünüyorum… Saçım için ne kullanmalıyım?
Şakaklarım belirgin şekilde açılmaya başladı ve saç dökülmesinden psikolojik olarak etkileniyorum artık.
Birkaç kişi “Dallixa hair diye bir serum var, onu dene” dedi. Aranızda duyan ya da kullanan oldu mu?
Kızlar kimse marka söylemesin, sadece serum mu, yağ mı hangisi sizde daha etkili oldu?
Deneme yanılma yapmak istemiyorum 🙈

yooBelki de çekilmez biriyimdir..
Özleştikkkk chatteysen geliyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.