Neden ne olduUzun bir süre yürüyüş yapamam herhalde.
Cumartesi 16 bin adım atıp bugün de 10 bini tamamladıktan sonra ayaklarımı artık hissetmiyorum.Neden ne oldu
Güzel dinlen sonra tekrar devam. Eskiden bizim burda öyle bir konumuz vardı. Yürüyüş günlükleri diye.Cumartesi 16 bin adım atıp bugün de 10 bini tamamladıktan sonra ayaklarımı artık hissetmiyorum.
Yok devam edeceğim zaten biraz bir kaç gün dinlendikten sonra. Hiç görmedim öyle bi konuGüzel dinlen sonra tekrar devam. Eskiden bizim burda öyle bir konumuz vardı. Yürüyüş günlükleri diye.
Millet daha yeni birbiriyle tanışıyorkendi. Şimdi kalmadı öyle bir durum tabiYok devam edeceğim zaten biraz bir kaç gün dinlendikten sonra. Hiç görmedim öyle bi konu
Oo baya eskiymis o zaman.Millet daha yeni birbiriyle tanışıyorkendi. Şimdi kalmadı öyle bir durum tabi
evet en az 2 yılı var belki de 3 yılOo baya eskiymis o zaman.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.