Üff beeaahh severim mantarı gece gece oldu mu hiçBen de o güzelliğe o yüzden tutuldum çok güzel bir şef pıçağı.. mantar doğricam onla
Üff beeaahh severim mantarı gece gece oldu mu hiçBen de o güzelliğe o yüzden tutuldum çok güzel bir şef pıçağı.. mantar doğricam onla
Ben senin pıçağı gördükçe öyle oluyorum işte... ama az önce ton balıklı makarna yedim sıkıntı yokÜff beeaahh severim mantarı gece gece oldu mu hiç
Onu yeni yedim canım çekmez. Güzel mantar videoları çıkıyor karşıma canım çekiyeaaaahBen senin pıçağı gördükçe öyle oluyorum işte... ama az önce ton balıklı makarna yedim sıkıntı yok![]()
ben şimdi HD rüya görmeye gidicemOnu yeni yedim canım çekmez. Güzel mantar videoları çıkıyor karşıma canım çekiyeaaaah
Ben de o güzelliğe o yüzden tutuldum çok güzel bir şef pıçağı.. mantar doğricam onla
Benim için sen doğrarsın o zaman Mantarlarımantar yerine ; ) parmagini keser bu : )
Benim için sen doğrarsın o zaman Mantarları![]()
Ben bilgisayarıım kapatıp yatayım artık
parmaklarım üşüdü ısıtmam gerek
Uyumadık.Uyanın artık
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.